@BuzDevriSid bence YDS istenmesi saçmalık olurdu. 90+ puan yapan adamlar çok rahat bir sekilde yeterlilik sürecinde YDS de yaparlar. Herkes işine geldiği gibi yorumluyor
Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır Hayırlısı olsun herkes icin.
EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
@BuzDevriSid bence YDS istenmesi saçmalık olurdu. 90+ puan yapan adamlar çok rahat bir sekilde yeterlilik sürecinde YDS de yaparlar. Herkes işine geldiği gibi yorumluyor
Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır Hayırlısı olsun herkes icin. -
defalarca yds şartını tutturamadığı için uzmanlığa geçemeyen +90lıklar biliyorum. O şart da 70 sanıyorum ki. (YDS'de bir kriter değil tabii ki o ayrı bir konu)
-
BuzDevriSid Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: BuzDevriSid 10 Kas 2020 06:41 10 Kas 2020 06:40
@müfettişbey hemen bir alt yorumunuzu okumanız size yeterli cevap olacaktır.
90 puan almak kendini gerçekten geliştirmek isteyen sürekli daha fazla çalışan insan tanımlaması için yeterli değil.
+95 alıp tek derdi memurluğa kapak atmak olan insanlar tanıyorum./ herkes kendine göre yorumluyor lafı yanlış ydsye 3 kez girip 3ç.cüsünde başardım
-
Yds puanım olmadanda böyle diyordum.
-
Arkadaslar basvuruyu yaptim ama mail ile bi donüs yapilmadı ayni durumda olan var mi
-
@tupacshakur bende başvurumu yaptım herhangi bir geri dönüş olmadı mail attım mail bilgilendirme amaçlı başvurunuzda bir sıkıntı yok cevabını aldım.
-
Hocalarım sizce kacla kapatır 92 puanla bir şansım olur mu ne dersiniz
-
@BuzDevriSid kpss bir kriter olmasın o zaman insanlar sadece YDS ye girsin. Baksanıza tanıdığınız insanlar varmis. Bu ciddi bir mesele YDS den 70+ yapan kişi kendini gelistirmek için ugrasiyor, Kpss den 90 puan almak isteyen kişi devlete kapak atmak istiyorsa(sizin tanıdığınız 3-5 kişiyle bu kanıtlanmıştır aksini söyleyemem) sadece YDS kriter olarak ele alınsın.
-
Elektrik Elektronik Mühendisliğinden başvuracak var mı arkadaşlar
-
@baykuş Var
-
@ankara19 Belli olmaz.Şahsem 95-94 puan alsam bu kurumlara başvurmaz merkezi atamayı beklerdim.Sosyla bilimlerden yüksek alan çok.
-
@BuzDevriSid YDS de bir kriter ama yorumunuza güldüm açıkcası :)))
-
Puanlarla alakalı bi istatistik var mi elinde bozacı kaçla kapaticagina dair
-
Gerçi geçen alımda p5 ile almış ama
-
Başvuru yaptıktan sonra başvurumuzu güncelleyebiliyor muyuz?
-
Başvurumu 91.98 puanla yarım başvuru numarası 2056. Hayırlı olur inşallah
-
@Willsmithh hayırlı olsun.
hocam başvuru belgesini indir kısmına geldikten sonra anasayfaya dön şıkkı var. ona basınca herşey siliniyor. İndirdiğimiz başvuru formunu bir yere yollamalı mıyız?
-
@BuzDevriSid yönerge de yollamaya dair bir bilgi göremedim ben. İndirdim telefona lazım olabilir diye
-
@Willsmithh mailini kontrol et. mail geliyor başvuru yapınca
-
@BuzDevriSid herhangi bir mail gelmemiş hocam kesin mi bu mail