EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
@BuzDevriSid bence YDS istenmesi saçmalık olurdu. 90+ puan yapan adamlar çok rahat bir sekilde yeterlilik sürecinde YDS de yaparlar. Herkes işine geldiği gibi yorumluyor
Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır Hayırlısı olsun herkes icin. -
defalarca yds şartını tutturamadığı için uzmanlığa geçemeyen +90lıklar biliyorum. O şart da 70 sanıyorum ki. (YDS'de bir kriter değil tabii ki o ayrı bir konu)
-
@müfettişbey hemen bir alt yorumunuzu okumanız size yeterli cevap olacaktır.
90 puan almak kendini gerçekten geliştirmek isteyen sürekli daha fazla çalışan insan tanımlaması için yeterli değil.
+95 alıp tek derdi memurluğa kapak atmak olan insanlar tanıyorum./ herkes kendine göre yorumluyor lafı yanlış ydsye 3 kez girip 3ç.cüsünde başardım
-
Yds puanım olmadanda böyle diyordum.
-
Arkadaslar basvuruyu yaptim ama mail ile bi donüs yapilmadı ayni durumda olan var mi
-
@tupacshakur bende başvurumu yaptım herhangi bir geri dönüş olmadı mail attım mail bilgilendirme amaçlı başvurunuzda bir sıkıntı yok cevabını aldım.
-
Hocalarım sizce kacla kapatır 92 puanla bir şansım olur mu ne dersiniz
-
@BuzDevriSid kpss bir kriter olmasın o zaman insanlar sadece YDS ye girsin. Baksanıza tanıdığınız insanlar varmis. Bu ciddi bir mesele YDS den 70+ yapan kişi kendini gelistirmek için ugrasiyor, Kpss den 90 puan almak isteyen kişi devlete kapak atmak istiyorsa(sizin tanıdığınız 3-5 kişiyle bu kanıtlanmıştır aksini söyleyemem) sadece YDS kriter olarak ele alınsın.
-
Elektrik Elektronik Mühendisliğinden başvuracak var mı arkadaşlar
-
@baykuş Var
-
@ankara19 Belli olmaz.Şahsem 95-94 puan alsam bu kurumlara başvurmaz merkezi atamayı beklerdim.Sosyla bilimlerden yüksek alan çok.
-
@BuzDevriSid YDS de bir kriter ama yorumunuza güldüm açıkcası :)))
-
Puanlarla alakalı bi istatistik var mi elinde bozacı kaçla kapaticagina dair
-
Gerçi geçen alımda p5 ile almış ama
-
Başvuru yaptıktan sonra başvurumuzu güncelleyebiliyor muyuz?
-
Başvurumu 91.98 puanla yarım başvuru numarası 2056. Hayırlı olur inşallah
-
@Willsmithh hayırlı olsun.
hocam başvuru belgesini indir kısmına geldikten sonra anasayfaya dön şıkkı var. ona basınca herşey siliniyor. İndirdiğimiz başvuru formunu bir yere yollamalı mıyız?
-
@BuzDevriSid yönerge de yollamaya dair bir bilgi göremedim ben. İndirdim telefona lazım olabilir diye
-
@Willsmithh mailini kontrol et. mail geliyor başvuru yapınca
-
@BuzDevriSid herhangi bir mail gelmemiş hocam kesin mi bu mail