2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar ben 71,50 ile sınırda kaldım bu sene. Tekrar hazırlanacağım. Örgün siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bir de ek olarak adalet bölümü son sınıf öğrencisiyim o da yaza biter muhtemelen. Örgün yanında Aöften bir bölüm okumuş olmak komisyonun aklında olumsuz etki bırakır mı acaba?
-
@mirakar Olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum. Lisans eğitimin örgün ise sorun çıkmaz.
-
@schumpeterr teşekkürler hocam ️
-
@schumpeterr hocam bir duyumunuz var mı? çok sessiz bu hafta da sanki liste gelmeyecek gibi duruyor
-
Buralar canlanmadan vakitte geçmiyor.
-
@amirim @Ömermuhtar @Daywalkerss @108-Dönem @can-mavi @siyahadam
-
@anadolu-109 benim bir duyumum yok hocam sessizlik hakim ama güvenmesem de Cuma gününü diyenler var.
-
Yiğit hoca İnstagram da paylaşım yapmış bu haftaiçi açıklanmasıyla ilgili ciddi duyumlar var diye. İnşallah gerçekleşir duyumlar. Hayırlısı olsun
-
Mülakat sonrası süreç;
1- mülakat biter ilk hafta kesin duyumlar cuma günü açıklanacak herkesi bir heycan kaplar ama sonra bir duyum daha herkes rahat uyusun bu hafta açıklanmayacaka
2- İlerleyen haftalarda etkisisiz osasuna atakları gibi ufak tefek duyumlar gelmeye başlar bugün yarın haftaya gelecek ay gibi, form üyeleri asparagas duyumcu avına çıkar
3- süreç ilerler günler geçmiştir yeni duyumlar gelir kimse tepki vermez form üyeleri; " kazanmayı geçtim yeter artık kalksın şu belirtiszlik" demeye başlar
4- Ve sonun hiç beklenmedik bir gecede laoding yazar
ben sonuç:Bir sonraki sınava girmeye hak kazanırım -
- dönemin uyum kursunun en geç nisan ortası bir tarihte yapılması planlanıyormuş.
-
@ceterisparibusss o zaman bu cuma veya en geç haftaya açıklanması lazım degil mi kardeşim senin duyumlar doğru çıkıyor
-
@ceterisparibusss hocam yarın için heyecanlanalım mı?
-
@anadolu-109 Ben ilk defa bu kadar sessizlikle karşı karşıyayım. Bu sene her şey çok farklı. Geçmiş yıllara, tahminime göre bu hafta çok olası. Hızlı sonuclandirma planları var. Bir de almış olduğum ufak tefek duyumlara göre toplantılar bitmiş. Sabırla bekleyip dua etmek en hayırlısı.
-
@siyahadam ne toplantisi bitmis kardesim?
-
@discotheque liste üzerindeki toplantılar. Dediğim gibi malesef bu duyum net değil. Daha net bilgi alırsam yazarım
-
@siyahadam eyw.
-
@siyahadam 110. dönem için hazırım ben sonucu heyecansız bekliyorum
-
@fetih neden öyle dediniz
-
@forrest bu üçüncü olacak ta tecrübe diyelim
-
Yarın gece 00.00 a doğru kesin açıklanacakmış. Törehan hoca özelden dedi