2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Sevgili Arkadaşlar. Öncelikle belirteyim ki sınavların Cuma günü açıklanması gerektiğine ilişkin genel bir uygulama yok.
Ancak, genel olarak bilir ki bir sınav Cuma ve Cumartesi günü açıklandığında araya hafta sonu girdiği veya tatil olduğu için sınavı yapan idarecilere mesai içindeki gibi ulaşmak pek mümkün olmaz.
Her sınav sonucunda memnun olanlar kadar olmayanlar da olacağı için sınavı yapan idareciler üzerine gelecek tazyiki bir nebze olsun Pazartesiye kadar ertelemek ve biraz hafiflemesini sağlamak için sınavın açıklanması konusunda gün tercihi bu husus dikkate alınarak yapılır.
Sanıyorum şuan belirtilen günlerde sınav sonucu açıklanmasının altındaki temel neden daha iyi anlaşılmıştır.
-
@pareto_wilfredo hocam senden de bir haber bekliyoruz:)
-
@mülkiidareci yanlış etiketlemişiz @paretowilfredo
-
Bu hafta açıklanacağına dair Törehan hoca paylaşım yapmış arkadaşlar
-
@serkanme o kim hocam ?
-
@serkanme gün vermiş mi?
-
@tokadii protokol kaymakamlık kitabının yazarı kendisi önemli bir hocamız kaymakamlık konusunda tecrübeli
-
@serkanme kusura bakmayın önemli bi hoca mı bilemedim , kaymakamlık konusunda tecrübesi olabilir . Ben tanıyamadım o yüzden sordum .
-
Bir Cuma haberi piyasaya sürüldü bugun, demek ki bilgi geldi
.herkes ayni seyi soyluyor..cuma.. -
@serkanme Tam olarak paylaşımda ne demiş hocam ben göremedim de
-
@maxminuz bu hafta sonuçlar açıklanacak demiş protokol kaymakamlık instagram hesabında
-
@discotheque Başka kim söyledi hocam?
-
@maviyeşil ne bileyim herkesin dilinde cuma
-
@discotheque bence herkesin temennisi bu yönde ??
-
cuma açıklanmaması için bir sebep yok ama açıklanması icin bir belirti de yok arkadaşın dediği gibi sadece temenni somut bir şey yok şu ana kadar
-
mülakatlar bitti mi ???
-
özür dilerim yanlış başlığa yazmışım
-
arkadaşlar mülakatı kazanmak nasip olursa eğer göreve ne kadar bir süre sonra başlanıyor bilgisi olan var mı?
-
@mülkiidareci hocam hızlı başlatıyorlar 1 aya başlıyorlar hatırladım kadarıyla geçen yıl ki arkadaşlara bakarak
-
@sessessc 1 aydan fazla sürüyor kardeşim. Kurumlar arası geçiş yapacak olanlar muvafakati bekleniyor. 1,5 ile 2 ay arası değişiyor süre.