2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Daha önce haftasonu açıklandığı olmuş mu acaba?
-
@fkoseli Fatih Bey bu böyle bir sınav değil birinin eski asker olması bakanlıkta uzman olması yabancı dil bilmesi ilk 5 te olmasında ziyade başka parametreler önemli o yüzden uzun sıkıcı açıklamalara gerek yok pratik zekalı yönetim tecrübeli krizi çözen devletçe güvenilirliği ispatlanmış adamlar alınır.. çok kasmayın az kaldı zaten
-
@daywalkerss ne kadar az hocam sizce
-
@mülkiidareci mülakat sürecinde prensip olarak sormuyorum kardeşim sınav süreci gibi değil daha farklı bir süreç bilgi geldikçe paylaşıyorum geçtiğimiz hafta başı değerlendirme aşamasındaydı cumaya yetişir inşallah zaten uzun sürmez ilk 15 giriyormuş 12 tanede hanımefendi alsalar kalanları da seçerler hemen :)))
-
herkese hayırlı olsun ne diyelim
-
gereksiz bir tartışma oldu, kusura bakmayın..
-
Mülakat 10-15 güne açıklanacak. (Öngörülen Cuma günü) Müsterih olunuz. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. İyi günler
-
@artdesing Vay canına ne duyum ama. Çok uğraştın mı bu duyum için.:)
-
@amirim hocam bu hafta aciklanirmi peki ...çünkü sayfa artik duyum değil uydurum oldu lütfen bizi aydinlatirmisiniz
-
@schumpeterr hep o gün bugün değil dediniz sizce o gün hangi gün?
-
@109-dönem hocam çalışmalar hala devam ediyor bu konuda şu gün açıklanacak desem yalan olur. Ama bu hafta içi net duyumlar çıkmaya başlar. O yüzden geçtiğimiz hafta duyum diye yazılanlar temenniden ibaret. Hafta içi bir yoklama çekeriz ona göre net bir duyum alırsak paylaşırız.
-
çok net bir duyum varsa o da nihai listede 100 kişi olacağıdır. bunun dışında şu an net bir durum yok. oradan buradan duyduklarınızı net duyum gibi yazmayı bırakın artık. insanların duyguları ile oynuyorsunuz.
-
@schumpeterr anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun. Ben kendi adıma size ve tüm duyum paylaşanlara teşekkür ederim. Amirim zaten yıllardır bilgilendirdi bir çok konuda bizleri. Ceterisparibuss da mülakat tarihlerini ilk paylaşan kişiydi. Her zaman duyumlar doğru çıkmayabiliyor bu seferde böyle oldu ama canları sağolsun. Paylaşımların devamını bekleriz herkese iyi forumlar.
-
Üyeliğimi nasıl sonlandırabilirim bilginiz var mı ?
-
@ucsuzbucak, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Belki yarından da yakın!
hocam baktım da bu ilk iletiniz olmuş bu iletiyi yazmak için mi foruma üye oldunuz sanki bir ima sezdim
-
vatana, millete en iyi şekilde hizmet edecek olan yüz kişinin listede olması dileğiyle..
-
@Antimülakat hocam sizde bir duyum var mı?
-
-Mataramda Tuzlu Su-
West Indies,Kızıl Elma,İtaki,Maçin!
Uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
Beyazların yöresinde nasibim kalmadı
yerlilerin topraklarına karşı şuç işledim
zorbaların arasında tehlikeli bir nifak
uyrukların arasında uygunsuz biriyim
vahşetim
beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı
kendime dünyada bir
acı kök tadı seçtim
yakın yerde soluklanacak gölge bana yok
uzun yola çıkmaya hüküm giydim.Uzak nedir?
Kendinin bile ücrasında yaşayan benim için
gidecek yer ne kadar uzak olabilir?
Başım açık, saçlarımı ikiye
ortadan ayırdım
kimin ülkesinden geçsem
şakaklarımda dövmeler beni ele verecek
cesur ve onurlu diyecekler
halbuki suskun ve kederliyim
korsanlardan kaptığım gürlek nara
işime yaramıyor
rençberlerin o rahat
ve oturmuş lehçesinden tiksinirim
boynumda
bana yargı yükleyenlerin
utançlarından yapılma mücevherler
sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin
mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok
uzun yola çıkmaya hüküm giydim.Bir hayatı,ısmarlama bir hayatı bırakıyorum
görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta
askerken kantinden satın aldığım cep aynası
bazı geceler çıkarken
uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta
gibi lükslerim de burda kalacak
siparişi yargıcılar tarafından verilmiş
bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya
taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım
burada bitti artık işim, ocağım yok
uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
İsmet Özel
Bir şiir ile kısmi veda edip sessiz vaziyette takipte kalmak en iyisi -kendi adıma- haftaya açıklanır umarım sonuçlar, şimdiden nihai listenin Devletimiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını dilerim , kalın sağlıcakla.. -
Bu ayın sonunda askere sevk edileceğim Allah'ın izni ile. Bu tarihe kadar askerlikle herhangi bir ilişiğim olmadı ve 22 Şubatta tecilim bitiyor. Bu durum atanmama engel oluşturur mu?
(Ilan, yazılı sınav, mulakat süreçlerinin her birinde tecilliydim) -
@mülki-amir ben 2018'de mülakata askerken katılmıştım. İki numara saç, kapkara bir yüz... O zaman heyet ile çok güzel muhabbetimiz olmuştu askerlikle ilgili. Bana askerken mülakatı kazanan kaymakamlarımız var demişlerdi. Ben kaybettim ama neticede kazananlar olduğunu bizzat söylemişti heyet başkanı. O yüzden müsterih olun.