2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Mental sağlığımız açısından bu hafta açıklanmasını beklemeyelim. Zira bu hafta sonuç gelmeyecek.
-
En iyisi yarın sabah yine kürkçü dükkanina(Kütüphane) dönmek , bunu bekleye bekleye elimizdeki Guy'dan olucaz.. Herkese iyi geceler Dostlar.
-
@schumpeterr, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Mental sağlığımız açısından bu hafta açıklanmasını beklemeyelim. Zira bu hafta sonuç gelmeyecek.
forumda tutarsızlığı kanıtlanmış kişiler yine yanılttı sanırım bizleri. onlarca insan bu foruma umut bağlıyor. cuma dediler umutlandık. öncesi dediler daha da heyecanlandık. sanırım birilerini
iyi eğlendirdik.@schumpeterr, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@arz-şoku birazdan gelip ben bu cumayı kastetmemiştim derler olur biter nasılsa.
-
@schumpeterr yarin gelecegine de inanmiyorum artik..
-
arkadaşlar durun daha mülakatlar biteli 1 hafta oldu 2 aydan fazla beklediğimiz zamanlar oldu
-
@maer Buradaki sıkıntı beklemekten ziyade beklenti. Sonuçların açıklanacağı gibi bir beklenti olduğundan dolayı herkes sabirsizlandi ancak burada kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum sonuçta herkes bir olasılık belirtiyor. O yüzden sert tepkilerden kaçınmak gerektiğini düşünüyorum.
-
@müstağni hocam bir de bazı arkadaşlar duyum konusunu o kadar çok abartıyorlar ki, foruma birisi Selamın Aleyküm yazsa, “aleyküm selam, bir duyumun var mı?” diye cevap verecek raddeye gelmişler. O kişileri yargıladığımdan değil tabi ki ama beklentilerimizdeki haklı heyecan artık gerginliğe dönüşmeye başlıyor maalesef.
-
Bakan bey su an 107. dönem Kurs açılış programında konusuyor.inşallah sonrasında da bizim sonuclarımız la ilgilenir.
-
@bozo_ ben bugün için umutluyum hocam
-
@fenecus umut fakirin ekmeği de bu akşam için değil üstad.
-
@Schumpeter dostum duyum mu tahmin mi
-
Ben nihai listenin en son bakan incelemesine sunulduğunu düşünüyorum. Bakan beyin yoğun gündemin ardından daha yeni bakanlığa geldiğini ve incelemeye alacağını düşünürsek sonuçlar bugün değil de ancak haftaya gelebilir. Tabi liste hazırsa. Yalnız bu sadece bir tahmin. Bakarsın akşama açıklanır, kısmet.
-
@bozo_ tahmin değil.
-
@schumpeterr ben de bu hafta gelmez diyorum haftaya kalacak gibi bu hafta gündem bayağı yoğundu
-
@fetih gündem falan değil referans çarpışmaları sürüyordur
-
@maer yok ya liste hazir degildir daha aciklanmadigna gore
-
2 -3 saate buralara haber gelmezse ümidimizi keseriz. Haber bekliyoruz. @amirim @108-Dönem
-
Cumaya kalmaz, vakit tamam vs. Yazan arkadaşlar ne oldu ?
-
Sürekli başlıkta kısır döngü yaşaniyor, Arkadaşlar duyumlara inanmiyorsanz foruma degil içişleri bakanlığının duyuru kısmını takip edin burayi değil, amacim tartışma oluşturmak değil, ama bu tavırlarinizdan dolayi duyumunu paylaşicak arkadaslar paylaşmiyor , bizlerde sizin yüzünüzden mahrum kalıyoruz, Ben şahsım olarak buradaki bir kaç arkadaşın duyumuna itibar ediyorum, Kendi adımada onlara teşekkür ediyorum bilgilerini , duyumlarini bizimle paylaştiklari için.