Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Düzgün iş tanımı da verilmiyor ki. Eskinin dış ticaret ilanı veriliyor, diplomattan daha fazla yetkinlik isteyen şartlar koşuluyor ve bunun sonucunda da müdürlükte amelelik yapabiliriz .
-
@miako Ben de grup mülakatı olacağını düşünmüyorum ama ingilizce speaking olursa şaşırmam. Görev yeri ankara diye biliyorum ama emin olan arkadaşlar aydınaltabilir. Bazen taşınabiliyor kurumlar. Maaşta klasik merkez uzm yrd maaşıdır. 6500 civarı
-
Mülakata kalan arkadaşlar İngilizce konuşma hazırlığı yapmalılar bence. İngilizce kompozisyon ve çeviri yaptıran kurum mülakatta İngilizce de konuşturabilir. Hep İngilizce üzerinden gidiyoruz diğer dillerden sınava kalacak arkadaşlar da ne olur ne olmaz hazırlık yapsınlar bence.
-
@sbf11 dışişleri konuşturuyor mu mülakatta
-
@gpale Sınavına girmedim ama muhakkak konuşturuyordur.
-
edit: yanlış oldu
-
@mrdgn istenilen niteliklere göre çok az
-
@mrdgn 6500 net mi brüt mü
-
6500 civarı net maaş.
-
Neredeyse polis maaşıyla aynı. Bu kadar şeyi boşu boşuna mı yapıyoruz diye düşündürüyor insanı.
-
x bakanlığının sadece mülakatla aldığı pozisyonlarin maaşı da aynı .Şartları neler onları da bilmiyoruz ??? Atıyorum bir ab uzmanı olursun yurt dışına gidersin ya da vmy olursun belli bir yıl sonra mali müşavir olursun .Bu bakanlığın ilanları sıkıntılı oluyor .Pek bir açıklama olmuyor acaba kapalı bir kurum mu ?Liste felan açıklamıyorlarsa bu iş sıkıntılı .
-
@tefykk bu ayarda birçok meslek var ama kurum, çalışma şartları, iş tatmini Vb. arasında dağlar kadar fark olabiliyor.
-
Başvuru için e-yds bekleyenlere de geçmiş olsun. Sınav ertelenmiş.
-
@poohdini onlardan biri de bendim.
-
-
Ben de aynı şekilde patladım. Hatta bu ay açılacak ilanların çoğunda patlayacağız e-YDS'nin ertelenmesi yüzünden.
-
@sbf11 söylesem tesiri yok, sussam, gönül razı değil.
-
@poohdini Sorma hocam sorma.
-
Bu sene yds doğru düzgün olmadı zaten bence 2018 puanları da dahil etmeleri için aramalıyız
-
@avemim kesinlikle katılıyorum hocam.