Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@avemim %10 katılıyorum. Arayalım derseniz ben de arayacağım söz.
-
@mrdgn %100 olacaktı
-
@avemim yönetmelik açık arkadaşlar. Ben arasak da değişeceğini düşünmüyorum
-
@vasıflıişsiz Olağanüstü bir dönemdeyiz, YDS takvimi de resmi şekilde ilan edilmesine rağmen değiştirilebiliyor. 2018 puanını kabul etmek veya sınavı ertelemek seçenekler olarak duruyor. Beraber olup kurumu arama taraftarıyım ben.
-
dün arayıp sormuştum 2018 olayı için olmayacagını belirtmişti ama bugün e yds iptelle birlikte elimizdekiler güçlendi o yüzden ben yarın yeniden arıyıcam
-
@mrdgn sınav ertelenebilir, başvurular da ertelenebilir ancak 2018 puanı geçerli olmayacaktir. keşke olsa ben de isterim ancak yönetmelik yeni çıktı zaten. Pandemi yüzünden sınav tarihi ertelerler ama yönetmelikte değişiklik yapabileceklerini sanmıyorum
-
@vasıflıişsiz Dediğim gibi ben arama taraftarıyım arkadaşlar. Talebimizi dile getirelim
-
Ben aradım ancak yönetmelikte son başvuru tarihi yazıyor. Yönetmeliğin değişmesi lazım, ilan güncelleyince olmuyor
-
Meslekle ilgili bilgisi olan yazabilir mi acaba nasıl bir kurum personel kalitesi vs nasıl?
-
@cevatcobanli444 Size böyle mi söylediler hocam ?
-
erteleme olur mu sizce arkadaşlar malum guy ve maliye müfettişliği ertelendi .
-
@ekeblad bu sinava daha 2 ay var nerdeyse hocam hemen öyle bi erteleme gelmez su an icin
-
@beirutde 2 ayda covid adina çok bir şey değişeceğini sanmıyorum hocam ama yine de belli olmaz .
-
@ekeblad evet bekleyelim görelim inşallah
-
uluslararası finans için not veya kaynak konusunda yardımcı olabilirmisiniz
-
@slh20 Halil Seyidoğlu'nun Uluslararası Finans kitabı var. Tek kaynak fazlasıyla yeterli ancak kalın. Gözünüzü korkutmasın!
-
Genel ekonomi için plan nedir, kaynak var mı ?
-
@gpale bu genel ekonomi ya da uluslararası finans dediğiniz konular kpss iktisat değil mi arkadaşlar?genel ekonomi makro mikrodur benim bildiğim
-
Kamu yönetimi 76 puana kadar düşer mi?
-