Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Başvurular bugün mü açılıyor?
-
Arkadaşlar başvurumu tamamladım ama başvuru sırasında gerekli bilgileri girmiş olmama rağmen iş talep formunda yabancı dil düzeyinin karşısında herhangi bir bilgi gözükmüyor. Sizin de bu şekilde mi?
-
@janpi özgeçmiş yazdınız mı
-
@gpale Özgeçmişe kısaca tekrardan eğitim, bilgisayar, yabancı dil bilgilerimi yazdım.
-
Arkadaşlar başvuruda mezuniyet belgesini jpeg formatında mı yüklediniz yoksa pdf formatında mı?
-
@oagac Ben jpeg formatında yükledim o yüzden yalnız ön yüzünü atabildim.
-
Arkadaşlar bende başvuru yapacağım şartları sağlıyorum ama sistem puanımı aşağıdaki gibi görmüyor. Bu kısımda problem yaşayan oldu mu? Bu arada 2. üniversite olarak işletme bölümü mezunuyum.
2020 yılında yapılmış olan kamu personeli seçme sınavında PUAN24,PUAN25,PUAN26,PUAN27 türünde puanınız bulunmamaktadır.
-
@emre-0 aynı sıkıntıyi ben de yaşıyorum
-
@m-er Bununla ilgili birşey yaptınız mı acaba? Yarın kurumu aramayı düşünüyorum ama umarım ilgilenirler.
-
@emre-0 pazar olduğu için aramadım yarın ararım inşallah
-
şimdi başvurumu tamamladım 180. başvuranmışım
-
Merhaba,
siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olarak kamu yönetimini mi seçiyorsunuz yoksa ""YÖK tarafından denkliği kabul edilen yurtiçi/yurtdışındaki bir yükseköğretim kurumundan mezunum" butonunu mu işaretliyorsunu?
bir de diploma için e-devletten indirdiğimiz mezuniyet belgesi yeterli olur değil mi?
-
@littlefinger
Aday numaraları bölümler için ayrı mı veriliyor yoksa toplu olarak mı veriliyor bir bilginiz var mı?@ezgi.75 Ben de e devletten aldığım belgeyi yükledim, bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
-
puan sorunu için arayan var mı
-
sadece işletme bölümünde arıza çıkartıyor
-
@oagac ben ilk gün gün sonuna doğru başvurdum 40 lardaydi .bölüme göre olduğunu sanmıyorum çünkü 1 günde o kadar bölüm bazlı başvuru olmaz .2 gün geçti 180 olmuş .demekki bir günde 40 civarı başvuru oluyor .
-
bir de ua dan sınava girecek arkadaşlar sizce 19 .yy siyasi tarihi çıkar mı ?
-
@gpale Ben kamu yönetiminden başvuracağım ben de hatayi aliyorum. Öğleden sonra iletisime gecmeye calisacagim. Ulasabildiniz mi siz acaba?
-
@mülkiye19 daha 1 dk önce aradım öğleden sonra santrali aramamı istediler bi 15 dk sonra yine arayacağım
-
@mülkiye19 operatörler sürekli meşgulde bırakıyor sizler de arayın belki biri açar