Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gpale Az önce aradım. 'Bazen ösym sitesinden puan getirmede sorunlar olabiliyor, ilgili arkadaşa ileteceğim, gün içinde tekrar deneyin düzelecektir; düzelmezse yarın tekrar arayın' dedi ilgili personel.
-
@littlefinger Hocam iş talep formunda yabancı dil düzeyi kısmının karşısında sizde de boşluk mu var?
-
Arkadaşlar hukuk kaç ile kapatır sizce?
-
@mülkiye19 topu ösymye atıyorlar da aynı puan türü farklı alanı seçince geliyor
-
@gpale Ben başvurabildim hocam şu an tamamladım başvurumu siz de deneyin isterseniz.
-
@oagac bence toplu veriliyor başvuran numarası
-
@janpi evet hocam boşluk vardı
-
şimdi tamamladım aday no:238
-
@shirelı Bunu ben de merak ediyorum umarım çok yüksekten kapatmaz.
-
Arkadaşlar mezun belgesi veya diploma farkeder mi?
Diplomanın 2 yüzünüde düzenlediğimde yazılar okunaklı olmuyor. Okunaklı olursada boyut 500 KB'i geçiyor. Bu yüzden mezun belgesi yüklemeyi düşünüyorum?
-
Başvuru numaralrı toplu ben 6 saat önce yaptım 256 falandı bence başvurlar az olur belki bazı alanlarda kontenjan da dolmayabilir sınav hem zor hem 100 tl
-
@emre-0 ben ön yüzünü yükledim sadece hocam
-
@emre-0 E-devlet mezun belgesi iş görür.
-
Kamudan girecek arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışmayı düşünüyorsunuz?
-
@oagac umarım...
-
Arkadaşlar ödemeyi başvurudan hemen sonra mı yaptınız?
-
@shirelı ben önce yaptım çünkü onu da belki sisteme yükleriz diye düşündüm .ama yükleme falan yokmuş .listeye giremezseniz diye paranin geri yatacagi hesap numarasını istiyor . Önce yatirirsaniz makbuzdaki ibanı daha kolay alabiliyorsunuz .Kopyala yapıştir yaptım .
-
YDS puanı hatası alan var mı benim gibi? 2019 YDS'sine girmiştim. Bilgileri tamamladıktan sonra YDS puanı yeterli değil hatası alıyorum. Kurumu aradığımda tekrar demememi söylediler ama bir gelişme olmadı, hala aynı hata. Elden de başvuru kabul etmiyorlarmış. Nasıl çözülecek bu iş?
-
Herkese selamlar. Kamu yönetimi alanından başvuruda bulundum. Başvuru ekranının KPSS ve YDS bölümlerinde bahsedilen sorunlarla karşılaşmadım. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mezunuyum, ancak ayrıca bir denklik belgesi yüklemedim, umarım bu durum sorun olmaz.
Mezun olalı hayli zaman geçti, katılacağım ilk kamu sınavı olacak. Sınav konularıyla ilgili çalışma kaynağı önerilerinize açığım. Başarılar.
-
@patriot ben de sbky mezunuyum arayıp sordum daha önce kaymakamlık için aldığım denklik belgesini sisteme yükledim bir kişinin yüklediği belge herkes için değerlendiriliyormuş