Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ezgi-75 Harika o zaman. Teşekürler
-
Arkadaşlar elinde 2016-2019 çıkmış sınav soruları olan var mı?
-
@janpi benim bildiğim gümrük o dönemde test yaptı ve soruları açıklamadı .ben başka yerlere de baktım .yorum yapan bile olmamış .kolaydı zorDu gibi şeyler konuşulmuş .
-
@ekeblad evet test hocam çalışan arkadaşımdan haber aldım hatta o dönemdeki sorularla şimdi çıkacak soruları zorluk açısından mukayese ederek çalışırsan aldanırsın dedi.
-
@hpolitics Şimdiki daha mı zor olacakmış .yani bizim referans alacağımız dış ticaret uzman yar.soruları olmalı ama ondan daha zor olamaz .özellikle ingilizce dış işlerı seviyesinde .
-
@ekeblad en azından tahmini o yönde hocam. (dış ticaret aynen)
-
@hpolitics merhaba, başvurunuzu tamamladıktan sonra BAŞVURU SORGULA ekranından yaptığınız başvuruyu görüntüleyebiliyor musunuz ?
-
@ezgi-75 tabi
-
Başvurusunu tamamlayan arkadaşlar başvuru no sunu paylaşabilir mi kaç kişiyiz bilmiş oluruz, sizce sınava katılmaya hak kazananların listesi ne zaman açıklanır?
-
@portakalcicegi1 370 küsürdü dün ben başvurduğumda
-
en fazla 500 le kapatır .1200 kişi basvuracakken yarı yarıya bile değil .keşke diger kurumlar gibi sadece mülakat yapsaydı
-
Başvuru numaraları gerçek kişi sayısını yansıtıyor mu sizce geçen sene stajyer kontrol 201 kişi iktisat bu sene iktisattan başvuran kişi Sayısı 370 küsür 1 yılda YDS alanlarda bu kadar artış olabilir mi ?
-
@schossow99 başvuru numaraları bölüm bazlı mı veriliyor genel mi acaba
-
@portakalcicegi1, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@schossow99 başvuru numaraları bölüm bazlı mı veriliyor genel mi acaba
Zannetmiyorum bölüm bazlı olduğunu geneldir diye düşünüyorum
-
@gpale ben başvuru yaptım ve bir iki gün sonra yeni kimlik başvurusunda bulundum. yeni kimliklerde seri no değişiyormuş dolayısıyla şimdi o sayfadan başvurumu görüntüleyemiyorum yani kayıt olduğum seri numarası ile yeni seri numaram eşleşmediği için açılmıyor ama başvurumu onaylamıştım başvuru formum duruyor. bu sorun olmaz değil mi
-
@ezgi-75 arayıp sormakta fayda var
-
@schossow99 başvurulardaki sayı genel başvuruyu ifade ediyor
-
@gpale Eğer genel başvuru sayısı ise sınava katılım çok düşük olacak
-
@schossow99 100 tl ve ing sınavı göz korkutuyor
-
@hpolitics @ekeblad Hocam elinizde soru ya da bir bilgi varsa örnek verebilir misiniz? Dış ticaret sorusu var mı elinizde?