Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@requ1em katılıyorum hatta arkadaşlara tavsiyem 4t'nin bir mülakat kitabı var oradaki UA iktisat bölümü işlerine yarayabilir.
-
bence tahmini soru yazalım herkes ona çalışsın benim sorum satın alma paritesi nedir?
mutlak üstünlükler teorisini açıklayınız?
Son dönem kamu reformlarını Yeni kamu yönetimi anlayışı çerçevesinde açıklayınız. -
@hpolitics mutlak ve karşılaştırmalı üstünlükler teorisi nedir üzerinden ticaretin serbestleştirilmesi üzerine bir soruda gelebilir içinde merkantilizmin olduğu. Liberal ve merkantulistler ticarete nasıl bakıyorlar tarzında
-
@requ1em ayrıca covidsiz bi ekonomi sorusu gelmeyeceğini düşünüyorum önceki yazımda da bahsettiğim gibi ekonomik yasama etkisini ve bunun üzerinden yol açtığı diğer meselelere odaklı bir soru ciddi şekilde beklenmeli
-
başvurum tamamdır aday no 565
-
Bu ileti silinmiştir.
-
arkadaşlar, askerliğimi bedelli yaptım.. askerlik seçeneğindeki "muaf"ı mı yoksa "terhis"i mi işaretlemeliyim?
-
@fdlma Üstat, askerliğinizi yapmışsınız. Neden muafı seçesiniz:)
-
@requ1em ben de ödemeler bilançosu bekliyorum , girdiğim bir yazılı sınavda mutlak ve karşılaştırmalı üstünlük sayisal olarak sorulmustu.mesela ben ua dan başvurdum ama iktisat ve maliyenin puanının olduğu p37 den başvurdum .o yüzden iktisatim zaten iyi .ama benim de ua yok .unuttum bildiğiniz .yani zor olması durumu benim gibiler için iktisat alanında değil .puan türlerinde uluslar bile olsan iktisat etkili bir puan türu olduğu için ben makro mikro tarzı bekliyorum ve emin olun güncel sorunları yorumlamak bir mühendis için daha zor .bir kere onları yorumlamak için çok iyi iktisat bilmek gerekiyor .
-
@fdlma Muaf özel durumu olanlar için.
-
Arkadaşlar ben gün içinde sınava başvurdum yds 80 üzeri kpss 86 sabah parayı da yatırdım 5 kere kontrol ederek. Başvurum alındı tekrar görüntüleyebiliyorum. Ama hesabıma para iadesi yapılmış aynı durumu yaşayan var mı?? İibfli değilim mümkün değil bence listeye girememem
-
@sapiens bende yasadim, tekrar yatir isme ticaret bakanligi yaz, aciklamaya tc yaz
-
iktisatta yds li çok kişinin olduğunu sanmıyorum.80-100 kişi ancak çıkar diye düşünüyorum..bakalım bekleyip göreceğiz
-
Son başvuran arkadaşlardan aday sıranız kaçtı acaba
-
28 martta gorusuruz
-
@slh20 ertelendiğine emin miyiz hocam
-
@littlefinger 2 ay arayla aynı formatta personel almayacaklarsa ertelendi inşallah yanılırım
-
@slh20 bu bilgiye nereden ulastiniz ?
-
@gpale bunu ben de merak ediyorum gercekten
-
@slh20 hocam insanları yaniltmayin. İlk ilan yani ertelenmedk bugün bitti başvurular. İkinci yayımlanan ilan evet format vs aynı. Kadro yanmasın diye ilana çıktılar. Belki ikinci ilan ertelenebilir çünkü hala YDS sınavı yapılmadı başvuru sayıları dusuk