Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@beirutde, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@cnkmo iyi ki söyledin.
üslup problemin var seni kale alamicam
-
ben sana söylicektim tam
-
ORTAM KIZIŞIYOR
-
Açıklamayacaklar heralde listeyi
-
@janpi aciklasalar bir motivasyon kaynağı olur Şahsen adımı listede görmek beni daha da motive ediyor
-
@ekeblad evet bir de calışmaya da başlayamadım bir türlü açıklanırsa gazlanırım.
-
Yds istediniz aldım süresi 16 gün geçti dediniz ki 2020'de doğru düzgün yds yapmadınız. Gideyim e-yds ye başvurayım dedim kontenjan yoktu. Gittim 2 hafta kala Toefl'a başvurdum tam 84 puan aldım. Şimdi de diyorsunuz ki Toefl'a girdiğin sınav yeri devlet üniversitesi olmalı.... Allah sizi bildiği gibi yapsın.
-
Listeler hâlâ açıklanmadı, sınavın ertelenme ihtimali var mı sizce? Sınav 31 ocakta diyor sizce yapılabilir mi o tarihte malum corona var bu tarihte başka sınav yapacak olan kurum var mı biliyor musunuz?
-
@mülkiye_leee Sınav yeri devlet üni olması gerek ne demek ya ilk kez duyuyorum.
-
@dark_blue yani hepi topu 500-600 kişi girecek korona diye ertelemezler heralde
-
@dark_blue bana da bu ikinci ilanın gelmesi, listelerin açıklanmaması ertelenme ihtimalini aklıma getirdi.
-
Yarın bir arayıp sormak lazım.
-
@beirutde ben de öyle düşünüyorum. Açıkçası ertelenmesi işime gelir malum sınav zor çalışmak lazım 25 gün yetmez diye düşünüyorum. İkisini aynı tarihlerde yapsalar git gel de olmaz şehir dışından.
-
@dark_blue aynı fikirdeyim hocam.
-
ben ertelenecegini sanmıyorum .ocak sonuna kadar vaka sayısı 5000 e felan gelir .Gib ertelediğinde 30 bindi sayı .
-
arkadaşlar sizce 3-5 puanlık çok soru mu olur yoksa 10-20 puanlık üç dört soru mu? alan için
-
@littlefinger bunu ben de merak ediyorum ama sadece tek bir yilda cok sayida soru sorulmus. Diger butun sinavlar az sayida sorudan olusmus neye göre calismali ?
-
600 başvuru vardır totalde umarım sınav yerine direkt mülakat koyarlar
-
Önceki sınavda soru sayısından ziyade soruların sorulma şekli de tartışmalı "tartışınız" ibareleri ile bitiyor. Böyle görece birşeyi nasıl değerlendirmişler vakti zamanında aklım almıyor. Allahtan çok sorulu elimizdeki son sınavda öyle ilginç ifadelere yer verilmemiş soruların cevaplarının yüzde 90'ı belli. Tanımı sormuş bize cevaplamak kalmış.
-
@hpolitics hocam bu çok sorulu sınav gümrükçülre yapılmadı mı? Biz uzman yardımcısı sınavına gireceğiz ama eski ekon bakanlığı dış ticaret sınav prosedürlerini yaptık. Yani kısa soruların bize gelme olasılığı nedir