Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
listelerin hala açıklanmaması saçmalığı
-
@vamos hayır hazinede yazılı vardı kaldırdılar az başvurudan dolayı
-
@gpale hayır yanlışınız var. zaten sözlü sınav olarak açıldı. sonradan sözlüye çevrilmedi
-
@beirutde öyle mi ya birini sanki kaldırdılar gibi hatırlıyorum
-
@gpale vallahi hocam tek bildigim iletisim baskanliginin gecen seneki sinavinda ilk kisimi gecen az olmustu.ikinci yaziliyi yapmadan mülakat yap.mislar
-
@portakalcicegi1 @ekeblad pardon arkadaşlar ben neyden bahsettiğinizi bilmeden yazdım öyle.
Hazineden kasıt hazine ve maliye uzman yardımcısı (hmuy) ilanı ise yazılı sınav hiç yoktu zaten, ilanda sınav şekli kısmında “Giriş sınavı, sözlü usulle yapılacaktır.” yazıyor hocam.
-
@vamos evet ben de iptal edilmemis sadece ertelenmis demek istemistim iptal olmaz bence bizimki de arkadaslar az basvuru da olsa 600 kisiye mulakat yapmak var 180 kisiye mulakat yapmak var
-
@littlefinger
bosuna beklemeyin az once telefon ettim haftaya aciklanir diyo yapcaklari ise.. -
@cnkmo Acele etmeselermiş ya 30'unda açıklarlardı.
-
@beirutde hocam 1. ve 2. oturum aynı gün içinde yapılmıyor mu ki 2. yi hiç yapmamışlar geçen sene?
-
@ezgi-75 tek oturumdu hocam iletisim.
-
arkadaşlar 2016, 2018 ve 2019 da alım yapmamış sanırım kurum bu unvanla doğru mu?
-
Herkese mutlu pazartesiler evet dukkani tekrar aciyoruz
-
@janpi umarım bu hafta başında listeler açıklanır .
-
2017 sınavı boşluk doldurma mı oldu bilen var mı
-
Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler - Senegal
-
@janpi Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Programı Değerlendirme, İtiraz ve Ödeme Süreçlerine İlişkin Usul ve Esaslar
-
@gpale bunlar nedir arkadaşlar
-
@ekeblad Son duyurulardan bahsediyor arkadaşlar.
-
ne zaman aciklanacak bakanligi arayan var mi?