Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hpolitics Soruların o şekilde gelmeme durumu var. En son yayınlanan sınav soruları 2015 civarı. Aradan çok zaman geçti ve kurumlar birleşti. Ancak girdiğinizde çözülecek bir muamma.
-
@gpale ekonomi bakanlığı soruları hocam
-
@hpolitics
sorularin gelme sekli disinda agirliklaribda farjli aciklanan tabloya gore..simdi genel ekonomi daha yuzde 40 olcak ve ilanda yazan sekde gelirse hep guncel seyler sorulcak teoriler disinda..ama eski sinavlar farkli gorunuyor -
@cnkmo değil mi onu ben de farkettim "güncel" gelişmeler yazıyor ama ucu çok açık güncel gelişmeleri nasıl genel iktisat alanında degerlendırmısler ilginç.
-
teftis listeleri aciklanmis sinav ertelenmiyor sanirim bizimki de bugun belli olabilir
-
Müfettiş yardımcılığı listesi açıklanmış. Açıklanacaksa heralde bizimki de bu aralar açıklanır.
-
@portakalcicegi1 hocam bahsettiğiniz sınav sorularını paylaşır mısınız rica etsem?
-
@ezgi-75 bakanligin sitesinde mevcut
-
Belki gecikmesi başvuru azlığından dolayı direkt mülakat yapma olasılığından dolayı olabilir mi
-
@gpale Bu kadar zor bir sınav yaptıklarına göre pek sanmıyorum sadece mülakatla karar verecebileceklerine.
-
@janpi hazine de zor hocam onlar iptal ettiler nihayetinde
-
@gpale hazine sinavi ertelemis sanirim, sinavi iptal edip sadece mulakat mi yapacak ?
-
@portakalcicegi1 nerde yazıyor ertelendiği ?
-
@ekeblad duyurular kisminda
-
@portakalcicegi1 Hazineninki zaten sözlü sınavdı hocam, yazılısı yoktu. (500 kişilik hmuy)
-
@vamos hazine ve maliye bak uzman yard dan bahsediyosunuz sandim hazine diyince
-
@vamos ben de hazine kontrolorlugu sandım hocam
-
@ekeblad ona daha basvurular bile baslamadi
-
Bakanlığı arayıp bilgi alan var mı aramızda?
-
@beirutde biliyorum .maliye Bakanlığı bu hiç belli olmaz .Hazine hazine olarak kalsaydı şüpheye düşmzdim