Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@vasıflıişsiz aslında başvuru sayisi düşük değil hocam .20 katı çağırıldığı için bize duşu gibi geliyor .Mesela uluslararası 8 kişi alıyor 80 kişi sınava başvurduysa 24 kişi mulakata kalacak .yine elenecek çok kişi var .ben kurumun az kişi basvurdu diye yeniden ilana çıkacağını sanmıyorum .sözlü mülakatlara en fazla 5 katı cagiriliyor da .sanki az mı oluyor?
umarım yeni bir ilandır.Değilse de geçmiş olsun -
@ekeblad az kişi basvurdu dıye yenı bir ilana cıkmadı zaten ben oyle soylemedım kadro, kontenjan vardı 2020 bitmeden onu degerlendirdi. iki ilan birbirinden bagımsız
-
@vasıflıişsiz yok hocam biliyorum onu sen soylemedin .ben sana az kişi başvurdu diye cevap verdim .bazıları az kişi başvurdu acaba ondan mı ertelenmiş demiş .2 kere yazmayım dedim .
-
@ekeblad anladım hocam. yds olunca ee bir de son iki yıl baz alınınca yds de basvurular az olmus olabilir. ama dedıgınız gibi 20 katı cagrılma olayı da etkılıyor. herkes ıcın hayırlısı olsun
-
@vasıflıişsiz, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ekeblad anladım hocam. yds olunca ee bir de son iki yıl baz alınınca yds de basvurular az olmus olabilir. ama dedıgınız gibi 20 katı cagrılma olayı da etkılıyor. herkes ıcın hayırlısı olsun
yeni bir ilan bu aradim sikinti yok
-
Küçük bir sarsıntı yaşadık arkadaşlar işimize bakalım tekrardan
-
eger yeni bir ilansa bizim basvurdugumuz ilan icin sinava katilmaya hak kazananlar listesi yayimlanmali ne zaman aciklarlar acaba
-
Evet arkadaşlar, şimdi hareket planımız nedir? Hep beraber ikinci sınava da başvuracağız ve ilk yazılı sınavda geçemeyen ikinci sınavda mı deneyecek şansını? Olay bu mudur
-
İlk sınava hiç girmeyip doğrudan ikincisine girsek bir sorun olmaz değil mi?
-
@dark_blue iki ilan birbirinden bağımsızsa bir sorun olmaz neden olsun çok ilginç bir süreç oluyor:)
-
@patriot 100'er lira daha ceplemiş olacaklar
-
@cnkmo hocam sordunuz mu ilk başvuranlar yeniden başvurabiliyor mu
-
@patriot hocam bence yedek şarjör gibi düşünelim başvuralım
-
@gpale bence şartları sağlayan herkes başvurmuştur zaten, biz değilsek kim başvuracak ki
-
Hepimiz 2. bir şansı hak ediyoruz.
-
sınava girmeye hak kazananların listesi neden açıklanmıyor yeni ilan da yok, herhangi bir açıklama da yok bakanlığın sitesinde ne zaman netleşir
-
@portakalcicegi1, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sınava girmeye hak kazananların listesi neden açıklanmıyor yeni ilan da yok, herhangi bir açıklama da yok bakanlığın sitesinde ne zaman netleşir
daha yeni bitti başvurular biraz sabretmek lazım ..
diğer ilan zaten yeni bir alım orda sıkıntı yok -
@cnkmo basvurular yeni bitti fakat sinava da bir ay kaldi
-
@beirutde, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@cnkmo basvurular yeni bitti fakat sinava da bir ay kaldi
sınava her türlü girersin zaten listeler dolmaz.
-
@cnkmo iyi ki söyledin.