Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bu arada ertelendi de haberimiz mi yok acaba ya
-
@hpolitics
ben aradim bugun bu hafta ici aciklanir dedi -
@carpe-vita essay yazarken yanlış da yapsam çok zorlanmiyorm ama çeviri çok zorluyor beni ki verilen parçalar direkt türkçe makale .yani ingilizce çevrilmiş bir metnin Türkçesi değil .Istediklerı tarz bir ingilizce için en az 6 ay gerekiyor .tabi İngilizce eğitim almadiysaniz .
-
@cnkmo açıklandı liste
-
@vasıflıişsiz nerede?
-
-
@beirutde cok tesekkurler ana sayfa duyurulara bakiyordum ben de
-
“..yazılı sınav tarihinde değişiklik yapılabilecek olup yapılan değişiklikler Bakanlığımız tarafından ayrıca duyurulacaktır.” yazılmış yani tarih değişikliği olcak gibi
-
@managerialism inşallah keşke keşke keşke
-
@schossow99 aynen:)
-
@schossow99 mufettislik ertelenirse bizimki de ertelenir heralde 23-24 ocakta girecek bir grup var orada
-
@managerialism 2. Uzman yrd alımıyla çakıştırmazlar umarım
-
Arkadaşlar puanım 89 YDS 70 üzeri idi işletmeden başvuru yaptım ama ismim yok böyle bir durumu olan var mı benden başka
-
@gpale hayır ben öyle olacağını düşünmüyorum
-
@filyasyoncu ödeme yaparken bir sorun olmuş olabilir ben işletmeden 81 puanla listedeyim
-
Bu sınavın yazılısını geçip mülakatta elendiğimi düşününce içime tam anlamıyla bir öküz oturuyor. Not: Sınava ilk defa giriyorum
-
masallah 600 kişinin 160 ı uluslar .diğer bölümler bomboş, kazanma ihtimaliniz yüksek . iktisattan 12 kişi alıyor sınava 102 kişi başvuruyor.kamu desen daha az .
Bu sınav ciddi derecede birikim istiyor .Bir dışişlerı kadar kapsamli.Madem bu kadar ingilizce istiyorsunuz o zaman komple ua dan alın .ya da iktisat mi istiyorsun iktisattan al .Kamu ne alaka onu da anlamadım .yanikamucu arkadaşlar için değil de kurum için diyorum .Ortaya karışık bir ilan olmuş .
Ua iliskilerciler iktisattan zorlanacak , iktisatçılar ve diger bolumler İngilizceden.
İktisatta temeliniz yoksa test sınava en az 3 ay ,klasik sınava 6 ay gerekir .İktisattan hep klasik sınav olan biri olarak en çok klasik iktisatta zorlandım .Keza ben de İngilizcede aynı durumdayım .Bu kadar kısa sürede yapabileceğimi düşünmüyorum ama gireceğiz .ertelenmesi bir yönden iyi olur -
@mutlakbutlan alışıyorsun hocam ben çok zor bir sınavı iyi puanla geçtim ama elendim.sadece lanet ediyorsun .
-
@ekeblad, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
masallah 600 kişinin 160 ı uluslar .diğer bölümler bomboş, kazanma ihtimaliniz yüksek . iktisattan 12 kişi alıyor sınava 102 kişi başvuruyor.kamu desen daha az .
Bu sınav ciddi derecede birikim istiyor .Bir dışişlerı kadar kapsamli.Madem bu kadar ingilizce istiyorsunuz o zaman komple ua dan alın .ya da iktisat mi istiyorsun iktisattan al .Kamu ne alaka onu da anlamadım .yanikamucu arkadaşlar için değil de kurum için diyorum .Ortaya karışık bir ilan olmuş .
Ua iliskilerciler iktisattan zorlanacak , iktisatçılar ve diger bolumler İngilizceden.
İktisatta temeliniz yoksa test sınava en az 3 ay ,klasik sınava 6 ay gerekir .İktisattan hep klasik sınav olan biri olarak en çok klasik iktisatta zorlandım .Keza ben de İngilizcede aynı durumdayım .Bu kadar kısa sürede yapabileceğimi düşünmüyorum ama gireceğiz .ertelenmesi bir yönden iyi olureğer diğer bölümlerin kontenjanı dolmazsa mesela uluslarası ilişkilerden sınavı geçenler o kontenjanları doldurabilir mi? böyle bir şey mümkün mü?
-
@fdl mumkun zaten iyi okursaniz ilan metninde yaziyor