Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bir yer gelene kadar heryere başvurmak herkesin hakkı. bende öyle yapıyorum. tabi atandıktan sonra feraget etmek ve diğer eşdeğer kurum ve kadrolara başvurmak kişinin vicdanına kalmış.
-
Atanmış olsam neden hepsine başvurayım? Asıl şikayet etmeniz gereken süreçlerin uzunluğu bir yıl önce yazılısına girip kazandığım mülakata girmeyi beklediğim ilan var “işsiz” şekilde mülakata girmem açıklanması kim bilir ne zamanı bulur...kazanacağımın da garantisi yok üstelik...artık bazı arkadaşların yazdıkları kırıcı olmaya başlıyor
-
@mülakatzedee kesinlikle çok haklısın hocam. Bizde bayılmıyoruz bu duruma. Kazansak bir yere girsek başvurmayız zaten.
-
anladığım kadarıyla buradaki serzenişimiz atanmış olan ve görev değişikliği için henüz geçerli bir sebebi bulunmayanlara dostlar. en azından benimki bu yönde. süreci tamamlanmamış arkadaşların tabiki garantisi yoktur her ilana başvurabilir buna da kimse itiraz etmiyor sanırım.
-
@laffer-0 sıkıldım artık ya nereye baksam aynı isyan twitter öyle instagram öyle facebook ve burası öyle
Kurumiçine ses çıkarma süreçlerin uzunluğuna ses çıkarma mülakat liyakatlarına sus kpss ve yds gibi sınavlara dünya para isteyen ösym ses çıkarma yani sisteme sus ama işsizlikten heryere başvurana vur Allah vur...yds muhabbeti ayrı sıkıntı zaten...birbirinin enerjisini bu kadar tüketen başka grup var mı merak ediyorum bazen -
@mülakatzedee kesinlikle haklısın dostum ilgöc olup guya başvuruları eleştiren ne diye eşit kadrolara başvuruyorsunuz üst kadroları kovalasaniza diyen aynı kişiler simdi de ilgoc olup ticarete başvuranlar var diye sitem ediyor bunlar katiyen egitilmezler bunlara münakaşaya girmeye bile gerek yok sadece kendilerini düşünüyorlar ben bir yere gireyim de sen istersen o yüksek puanlarınla mundar ol bencilliğindeler senin atanmış olman onlar için sürekli bı bahane oluyor insanlar aptal çünkü istemediği işleri seçme şansı varken seçiyorlar gibi davranıyorlar
-
@primocarnera derdim münakaşa değil zaten ama bazen sitem ederken neye kime neden ettiklerini anlamıyorum. Anlaşılmayan şu eğer bu durumlar kişilerin vicdanına bırakılırsa o zaman herşeyin olması mümkün. Sistem dese ki il göç olan ya da guy olan aynı statüdeki yerlere 2-3 yıl başvuramaz sadece üst kadrolarda hakkı olur o zaman sıkıntı olmazdı müfettişlikler için de geçerli müfettişken aynı statüdeki müfettişliklere 2-3 yıl başvurma yasağı getirseler huzur bulucaz yeminle ...bu konuda istenecek şey varsa budur. Guyken müfettişliğe başvurması neden yadırganıyor onu da anlamıyorum üst kadro zaten özlük hakları değişiyor emek verip geçiyorsa ne diyebiliriz ki? 2 yılır gelen göçlere merkez göçde dahil puanım hayli hayli yettiği halde başvurmadım mevzuatına hakim değilim o kadar sürede de olamam kamu yönetimi ile alakam yok işletme mezunuyum diye benim gibi de bir sürü arkadaş vardır buna da eminim ama genellemeyle zan altında bırakarak açgözülüler diyerek haksızlık etmiyor musunuz ya?
-
@primocarnera il göç olup ticarete başvurmaları en doğal haklarıdır. Ama zaruri olan durumlar istisna il göç olup guya başvuranlar anlamıyorum. Benim için guy il göçten düşük bir kademede. Gerçi kaymakam iken başvuranlar gördük başka daha düşük kalan kadrolara. Buna da şaşırmamak lazım.
-
@mirakar hocam zaten müdürlük guy için muvafakat vermiyor. Boştan yere kontenjan doldurmuş oldular. Sınava da girerlerse kendilerini boştan yere yorarlar.
-
@scofieldmustafa Hocam rivayetlere göre ilgoc olarak başvuran kişinin referansları sağlammış.Hatta Şeref Malkoç kamu denetçisi ile twitterda foto paylaşmış.Burası Türkiye her şey olur.Yoksa o adam bilmiyor mu bu yazdığınızı gidip şansını deneyecek.Çunku ilgöcte il seçemedi.
-
Muhasebe sorularının tarzı vergideki gibi monografi mi olur yoksa yevmiye kaydı mı yaptırılır?Fikri olan var mı?
-
Dernek denetçiliği ile bakanlık teftiş hemen hemen hemen aynı demiş bir arkadaş baya güldüm:)
-
@adanali01 ticaret uzmanlığına 74 71 lere kadar puan düştü yds istedi diye yds istemek ne kadar iyi onu anladık
-
@adanali01 yds istedi diye değil son 2 yıl içinde yds istediği için böyle kapattı .Ayrıca 20 katı kişiyi yazılı sınava çağırıyor .10 katı olsa benim puanım 85 ben listede olmayacaktim .Sizde yok diye kimsede yok sanmayın .Son 2 yıl içinde en az 620 kişide yds var .Son 5 yılda kaç kişi vardır kim bilir ?
-
@ekeblad tamam da yani 71 le girdi adam 71 le girenin 95 le giren adamdan bakanlık acısından daha faydalı olacağını düşünmüyorum hem emin olun o 95 alan yds yide yapar sadece imkanlar el vermediği içindir belki
-
@adanali01 şu listeyi puan puan yayınlasalardı keşke gelip burda böyle şımarmazdın sen sanıyorsun ki herkes 75 ile girdi neyse stajyer kontrol listesini bekle
-
@schossow99 ee biride kapatsın yüksek ydssiz alımlar 90 dan aşağı kapatmıyor 94 95 le kapatıyor siz hazine ve maliye uzman yardımcılığı gbi kadro 75 le kapattı ya 75 ticaret bakanlığı uzman yardımcılığı 71 ysk uzman yardımcılığı özelleştirme uzman yardımcılığı 95 lerle kapattı aradaki farka bak
-
Arkadaşlar bu ilan tam olarak kaçla kapattı. Bölüm bazlı mı hesaplandı. Ben işletme kaçla kapattığını öğrenmek istiyorum.
-
@ehl-i-vukuf işletme 86.37 ile kapatmış. Instagramdaki kurum.sinavları hesabının paylaşımına göre. Diğer bölümlerin puanlarını da görebilirsiniz o paylaşımda
-
@mmülkiyelii teşekkürler hocam.