Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@ekeblad yani YDS şartı yeterli değil diyorsun.
-
Arkadaşlar başvuru yapmak istediğimde dil puanımı otomatik çekmiyor. e-YDS puanımı da göstermiyor. Bundan önce hazine maliye uzman yardımcısına başvurdum ve herhangi bir sorun olmadı. Bu başvuruda e-YDS puanım neden gözükmüyor olabilir? Ne yapmalıyım?
-
Arkadaşlar bende sorun yaşadım. Sistem otomatik olarak en yüksek puanı çekmesi gerekiyor. Ama benim en yüksek puanımı çekmiyor. Manuel olarak da kendim düzeltemiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?
-
@mehmet22 arayıp söyleyebilirsiniz düzelmezse manuel e postadan yollamanızı istiyorlar bir sorun çıkmaz hmuy da benim de başıma geldi
-
fazla şansımızı zorlamayalım diyorum beterin beteri var
-
Arkadaşlar selamlar,
Bu meslek müfettişlik gibi mi? Yanı yılın bellı donemlerınde farklı sehırlerde teftıs yapılıyor mu? -
@sinapsis müfettişlikle aynı hocam.Yılın belli zamanlarında değilde iş durumuna göre turne olayı var.
-
@schossow99 teşekkür ederim hocam bi mail attım bugün yarın da ararım inşallah sorun olmaz
-
@kralex teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar başvuru yapabildiniz mi, mail atınca sorun çözülüyor mu
-
@babanınoglukemal kurumla mailleştim, sorunumun çözüldüğünü söylediler ancak sorun devam ediyor başvuruyu hala yapamadım. Gün içinde yine arayacağım
-
merhaba arkadaşlar e ydsden puan alanların sorunu çözüldü mü acaba
-
Lisans Bilgileriniz YÖK sisteminden alınamamıştır. Diplomanın onaylı örneğini başvuru formu ile teslim etmeniz gerekmektedir.
Böyle bir uyarı alıyorum, kendim girince de en başa atıyor bu durumu yaşayıp çözebilen var mı ? -
Arkadaşlar başvuru beni sürekli en başa atıyor. Bununla karşılaşanlar ne yaptılar?
-
e-YDS sorunum hala çözülmedi, bugün tekrar aradım ve geri dönüş yapacaklarını söylediler.
-
@mehmet22 benim e yds vs hepsi çıkıyor. Ama en başa atıyor okul bilgilerini girdikten sonra... herkes farklı bir sorun yaşıyor anlamadım bu işten bir şey
-
Ben başvururken de en başa atıp duruyordu ama tekrar sisteme girdiğimde sistem atana kadar girdiğim bilgiler kaydedilmiş olduğu için zorlaya zorlaya bitirdim başvuruyu. Tekrar tekrar deneyin belki
-
@lafz hocam sürekli deniyorum en başa atıp duruyor. Siz özgeçmişi yüklüyor muydunuz her seferinde?
-
@önemli yok bir kere yükledim sadece
-
@mantıkuttayyr hocam mesajı yeni görüyorum. kusura bakmayın. benim yaşadığım -ara ara başa dönmeler ve sistemden atmalar dışında- tek problem özgeçmişimi yükleyememdi. haftasonu bir mail geldi. özgeçmişiniz sistemden kaynaklanan bir hata dolayısıyla yüklenemediği tespit edilmiştir. onayınız kaldırılmıştır. özgeçmişi yükleyerek tekrar onay veriniz" diye. tekrar yükledim ve başka da bir problem yaşamadım.