2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@kalemcanavarı Aslına bakarsanız ben bildiğimden değil, okuduklarımı yazmıştım. Sizin dedikleriniz daha akla yatkın.
-
@sokrates12 hocam emin olun vardır sinav açıklanınca gorcez 100 bile başvurmuş olabilir
-
@sokrates12 82,90 ile başvurdum bakalım gelirse..Keşke eşit ağırlıklı puan olan p48 tercih edilseydi.
-
@125478 p18 ile aldığına göre vardır Bi hikmeti diyorum
-
@adanali01 Hocam o tarz 3 5 kişinin derdi meslek felan olmuyor genelde hayatlarında başarabildikleri tek şey kpss olunca listelerde adım gözüksün yeter mantığıyla başvuruyorlar.
-
82 ile personel/ortak çocukları kontenjanından başvurdum. Aramızda bu kontenjandan başvuran var mı?
-
Tahmini olan var mı laçka kapatacağı ile ilgili
-
@blackbird 85 en az
-
@bybredd kurumda çalışan bir arkadaş 88 gibi kapatabilir dedi bir sene o şekilde kapatmış.Bakalım ne olacak.
-
Ben 82 83 bandında kalacağını düşünüyorum
-
@gazibey insallah hocam..Ankarada ikametgah etmeyen birinin yazması pek de beklemiyorum.Okadar maaşla zor.
-
@bytul
Mülakata bile gitmeyecekler de başvurur hocam öyle bi kesim var maalesef -
@hysterysis arkadaşlar 13 aydır kooperatif görevlisi olarak çalışıyorum. Merkez birliğindeki servis görevlisi ile kooperatiflerdeki kooperatif görevlilerinin özlük hakları hemen hemen aynı bir tık daha koop görevlileri daha iyi diyebiliriz. Ama bunun yanında koop görevlilerinin riski fazla oluyor mali mesuliyet gibi. Ama merkez birliğinde o tarz bir risk yok. Şuan alğım maaşı sizinle paylaşmak istiyorum fikir olsun diye aylık kadroya geçmiş bir personel olarak aylık net 4120₺ alıyorum bunnun yanında üç ayda bir 2900₺ ikramiye ramazan yardımı 650₺ kurban yardımı 1250₺ giyim yardımı 1000₺ de ek olarak size veriliyor. Birde performans pirimi meselesi var koop görevlilerinde bu tamamen sizin çalıştığınız koopa başlığı olarak. 1 maaş işe 8 maaş arasında değişir. Ayrıyetren kooperatiflerde sigortada yapılıyor bunda bir sınır yok ne kadar poliçe keserseniz o kadar para kazanırsınız. Ama genel dışarıya göre yüksek çıktığından pek kimse tercih etmiyor. Bildiğim kadarıyla teşvik olayı merkezde 4 tam emin delim ama. Aklınıza takılan bir soru varsa cevaplayabşlirim. Kimseyi etkilemek istemem ancak 85 ve üstü puanları olan arkadaşların daha iyi yerlere girebilecepini düşünerek girmesini tavsiye etmem ama işim olsun gşreyim sonra başka tarafa geçerim derseniz sizede üzmeyevek paralarınilerleyen yıllarda kazanabilirisiz.
-
@mahoni3406 hocam peki bir fikriniz var mı kaç puanla kapatacaktır ?
-
@blackbird hiç bir fikrim yok. İnşallah yüksek kapatmaz.
-
@mahoni3406 geçmiş yılların taban puanlarına da maalesef ulaşamıyoruz
-
@blackbird Tahminim 83 84 bandinda kapatacagi
-
Sayfaya girmişken iletiye Bir göz gezdireyim dedim. Yazılanlara şok oldum. Çoğunluğun minumum 2 sene kendini adadığı bir süreçte bu maaşlara sinirlenmemek elde değil. Başvuracak adaylara başarılar dilerim. Umarim bir an önce maaş revizesi yapılır.
-
@keynesyenizm Çalışan bir arkadaş maaşı filan yazdı. Ne var ki bu maaşta?
-
Ya alım yok mukerrer bir ton başvuru var . Adam 91 ile başvurdum diyor . Emin olun 95 puanli bile yazacak mülakata bile gitmeyecek belki . Rezalet bir yıl ya rezalet .