İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@blcmert 8 kişilik alıma o kadar kişi mi başvurmuş gerçekten inanılmaz.Herkes bir umutla başvuruyor ya gelirse diye .
-
İbb ve Beykoz çok yüksek kapatmamıştı. Buda 88 87 lerde kapatır gibi.
-
@hunter28 evet haklısınız. İlginç olan şu ki ibb müfettişliğine 2047 kişi başvurmuş ama geçerli olan başvuru sayısı sadece 450 civarıydı. Bu benim tuhafıma gitmişti.
-
@marsiyal ben de sizin gibi düşünüyorum. İbb müfettişliği ilk gelen ilan olmasına rağmen 120. Adayın puanı 87 ydi. Birkaç mülakat açıklandı ve 160 kişi sınava girecek.
-
Arkadaşlar "İSKİ iş başvuru" olarak aratmama rağmen başvuru sayfasına ulaşamadım. Sadece ben mi bu sorunla karşılaşıyorum?
-
@alametifarika şimdi baktım çıkıyor arama kısmında. Bir daha bakın isterseniz.
-
@blcmert maalesef bende çıkmıyor
-
Arkadaşlar maaş hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ona göre bir karar vermeyi düşünüyorum.
-
@duha diğer müfettişlikler ile hemen hemen aynı diye biliyorum. 5300 civarı maaşı var sonra 1000 lira civarı da sosyal denge tazminatı var. Yani 6000 ile 6500 arası
-
@blcmert harcırah almıyorlardır büyük ihtimalle ama yan gelirleri var mı merak ediyorum.
-
Ne zaman açıklanacaktı liste?
-
@onuktekin ben de öyle düşünüyorum çünkü harcırahlık bir durum yok ama yan gelir olarak sosyal denge tazminatını biliyorum. Yerel yönetimler farklı oluyor biraz bu yan gelir konusunda.
-
@blcmert
istanbul için çok az ya eğer söylediğiniz gibi ise. 5300 nedir gerçekten. tazminatı varmış çok şükür koca iskinin sağlam geliri vardır bana kalırsa. teftiş kadrosuna az daha verseymiş -
@misiko 13 ocakta. 10 ocak son başvuru tarihi
-
@duha Ailesiyele istanbulda yaşamayan Biri zorlanabilir haklısınız. Belki farklı yan gelir kalemleri vardır bilmiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım tabi.
-
@blcmert Belki ilçelerde yapılan teftişler için harcırah veriliyordur. Unvana göre az bu maaş.
-
@onuktekin hocam merkez müfettişlikleri de aynı maaşı alıyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum ?
-
@blcmert Merkezdekiler daha iyi alıyor. Turneleri de var. Belediye müfettişleri derneği de isyan etmiş. :))
https:/ /www.memurlar.net/haber/762943/belediye-mufettisleri-neden-dusuk-ucret-aliyor.html -
@onuktekin @blcmert
bakıyım konu hakkında bilgi sahibi tanıdık bulabilirsem öğrenmeye çalışayım maaş durumunu. yoksa geri çekeceğim başvurumu ben. -
@duha O maaşla da geçinilir elbet ama denetçilerden, kendinden alt kadrolardan az alması tuhaf geldi.