İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
88.4 küsür kapatmış
-
Yayınlandı liste 88,47 ile kapattı hayırlı olsun
-
Açıklandı 88,47 ile kapamış hayırlı olsun herkese
-
Başvurup da girmeyen olmaz inşallah. Üşenmeden listeyi inceleyeceğim sonuçlar açıklandığında.
-
@misiko 0,1 ile kaçırdım ben de bakacam
-
@misiko 0,1 ile kaçırdım ben de bakacam
-
Ibb mufettislik120.kisi 87 iski160.kisi 88 kusur ilginç geldi.Ne fark var arada?
-
@misiko Hocam listede olduğum halde ben de sınav salonuna gittiğimde inşallah gözlemleyeceğim özellikle bir kaç kişiyi. Lafa gelince İstanbul şöyle böyle diyenler başvuru yaparken susuyorlar.
-
@zenginmemur ilk sınavda ingilizce vardı, onu düşünüp başvurmayanlar oldu. bildigim kadarıyla burda yok ingilizce
-
@sedatinho sınanıyoruz resmen.
-
Maalesef sınava girmeyen olacak. Yanlış görmediysem dernekleri kazanan ve hali hazırda sgk denetmeni var listede
-
65 i geçen herkes mülakata mı kalıyor acaba ?sözlü sınav için bi sınır verilmemiş .Eğer öyleyse bu liste direk mülakata girer
-
@blcmert
gerçekten burda da mı derneklerden adam var ya ? aklıma tek bir sebep geliyor o da çok turne istememesi istanbulda kalmak istemesidir. bunun dışında geçerli bir sebebi yoksa yazık gerçekten.bu arada işi olmadığı halde başvurup da sınav günü veya öncesinde bilmediğimiz durumlar yaşayan insanlar da olabilir dostlar. kötü niyetli olanlar bir yana ancak her ihtimale karşı çok önyargılı olmamak da lazım bana kalırsa. kişinin neden sınava katılamadığını bilmek de gerekir.
-
@ehva Beni de gözlemle kardeşim ben de İstanbul söyle böyle diyenlerdenim.Sen herkesin çok fazla seçme şansı olduğunu mu düşünüyorsun; herkes buraya ayıla bayıla başvurmuş mu zannediyorsun? Bu belirsizlikte gelen ilanlara mecburiyetten başvuruluyor.İnsanlarin başvurulariyla uğraşmayı bırakınız artık eğer varsa derdiniz insanları istemeden de başvuru yapmaya zorlayan şartlarla olsun
-
@mkilic Durumu bu şekilde üstünüze almanızla ilgilenmiyorum farkındaysanız ne isim kullandım ne de işaret eden bir belirteç. Bahssettiğiniz şeylere ben de katılıyorum aynı taraftayız. Sadece belli sosyal ağlarda insanlara mobing uygulayarak algı yaratmaya çalışanlar var ve bunlar bu savlarıyla listede yer alıyor. Benim karşı olduğum şey bu. Başarılar.
-
@ehva herkes her ilana başvurabilir ama öylesine başvurayım da belki girerim belki girmem diye düşünen tiplerle dolu ortalık. Bu ilansızlıkta virgülle kaçıran insanların vebali boyunlarına olsun. Adın yazıyosa o listede ölmediğin sürece girmek zorundasın bana göre. Size de gönülden başarılar diliyorum ️
-
@blcmert gerçekten bir belediye müfettişliğine bu meslekteki insanlar neden başvurur aklım almıyor. Aç gözlülükten adımı bir de o listede göreyim kibrinden başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
-
@misiko sınav gelip girseler yine hüsn-i zan ederiz ama girmiyorlar işte ve girmemeye devam edecekler.
-
adil horsunlu ismi neredeyse 2 yıldır her listede var ve dernek denetçiliği yardımcılığında mülakata girmemiş.
-
@misiko aç gözlülükten değil, bir yer gelene kadar her yere başvurabilmek hakkı oldukları için başvuruyorlar. düşünün ki bir de yds var ellerinde kralı gelse durduramaz haksız mıyım? ha bir yere atandı ve o yer de ''istediği/hedeflediği'' yerse ve yine başka yerlere başvuru yapıyorsa inatla, bu durum hastalıklı bir ruh halinin işaretidir. ancak yine de önüne geçilebilecek bir mekanizma yok.