İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin
istanbulda zor bence hocam. 6-6.5 civarı bile istanbul için bekar veya eşi çalışmayan biri için zor maaş. aileniz de istanbul da değilse zor. ha hayatınızı devam ettirecek kadar kazanırsınız elbet ama kenara biraz para atayım demek ya da ekstra şeylere para ayırmak zor olacaktır.
şehrin diğer dezavantajlarından hariç bunlar bence doğu tazminatı gibi istanbul tazminatı da olmalı çoğu meslekte -
Ticaret bakanlığı listesindeki sıralamayı baz alırsak bu ilanda 90 altı olmayabilir gibi
-
@lualua ibb müfettiş sınavı 120. Adayın puanı 87.7 di. 160 kişilik sınavın 90 altına düşeceğini düşünüyorum açıkçası
-
@blcmert ibb sayistayin ertesi gününe denk geldigi için bence o kadar düştü ama umarim dediginiz gibi duser
-
başvuruyu nasıl geri çekebilirim arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@duha 0212 321 00 00 .. arayıp İK ya bağlanıp başvurunuzun iptal edilmesi talebini iletebilirsiniz. 1 saate iptal ediliyor zaten.
-
@duha 0212 301 16 85 ara onlar kaydını silerler.
-
BEN BU FOTOĞRAFI AYARLAYAMADIM BİR TÜRLÜ YARDIMCI OALCAK ARKADAŞ VAR MI? 62,07 kb jpg ama olmuyor. sebebi ne olabilir
-
İlana göre yarın açıklanacak. İnşallah erken açıklarlar.
-
Kaçla kapatacak acaba? İbb mi yayınlayacak listeyi iski mi?
-
@marsiyal bende çok merak ediyorum sınırdayım baya çünkü. İski yayınlayacak ilanda öyle belirtilmiş
-
Akşamı beklemezler umarım.
-
açıklandı mı ?
-
@kartalyürekli henüz açıklanmadı
-
Listeyi bugün sabah hazirlamaya basladilar galiba
-
Kurumu arayan oldu mu arkadaşlar ?
-
@ehva şu soruyu sormak yerine sen neden aramıyosun
-
yemek sonrası sodalar içiliyor arkadaşlar. yarım saate açıklanır.
-
Biraz önce aradım kurumu yarım saate açıklanır dedi görüştüğüm kişi
-
@marsiyal Şu soruyu sormadan önce biraz empati yapsan keşke, patronun gözünün içine baka baka liste bugün açıklanır mı diye soramadım kusura bakma.