İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin güzel tevafuk olmuş
-
@blcmert İşsizliğin her şeyde bir işaret aradığım noktasındayım
-
@onuktekin anlamlı olmuş sonu da güzel olur inşallah :))
-
@locke İnşallah teşekkür ederim. Sizinki beklediğinizden de güzel olsun inşallah
-
@bytul Geçen beykoz bel. müfettiş yard. başvurdum. Görevli senin puan(85) yüksek girersin dedi. Sonuçlar bi açıklandı 90'dan aşağı inmedi. Bence her türlü başvurun bişey kaybetmezsiniz.
-
@bytul Başvuru bir dakika bile sürmüyor. Başvurun bir şey kaybetmezsiniz.
-
Beykoz belediyesi sınavına 13 kişi gitmemiş. Bu olay hiç değişmeyecek sanırım. burda diğer sayfalarda o kadar dile getiriliyor ama hâlâ aynı terane iibf nin düzelmeyecek durumlarından biri de şu durum
-
sistem puanı kendi mi seçiyor
-
@onuktekin Teşekkürler hepimiz için amin diyeyim
-
Arkadaşlar insan kaynaklarını arayan var mı ben 2019 puanımın alınmasını istiyorum 2020 görünüyor orda dedim sistem yüksek puanı kendi çekiyor iki yıl da gözüküyor orda dedi tabi benim içim rahat etmedi. Numaramı ve Tc kimlik numaramı aldılar. Bu sorunu olup ta arayan varsa size ne söylediler acaba
-
@tarkovski hocam aynısını bana da dediler, sonra tekrar aradılar başvurumu iptal ettiler 1 saat sonra tekrar başvurun dediler.
-
@statik hocam düzelttiler iki yılda görünüyor artık kaydet denildiğinde.
-
@statik çok teşekkür ederim ben tekrar arayıp iptal ettireyim o zaman
-
89.9 a gelir mi sizce
-
@lualua hocam zaten yüksek puanlilarin 30 40 i gtti sizin sıralamanız 200 falandır büyük ihtimalle gelir
-
@tarkovski ben de puan seçimi yapamadım. İptal de edemiyorum. Sistem mi seçiyor yüksek puanı ?
-
@blcmert Bende bütün puanlar göründü . Herhangi bir seçim yapmadım
-
@adanali01 215 hocam umarım gelir ucu ucuna belki kacabilir
-
@blcmert benim 2019 gözükmüyordu ama düzeldi sonra. Puanı siz seçmiyorsunuz sistem kendisi çekiyor.
-
@tarkovski tamamdır teşekkür ederim hocam. Ben başvuruyu tamamladığımda 1500 civarı başvuru no su verdi.