İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mantıkuttayyr her yere başvurabilme hakkı çalışmayacağı veya sınavına bile girmeyeceği ilana başvurup hak yeme hakkı vermiyo bence. Tabiki işini beğenmeyen veya daha üst mevki isteyen başvurabilir buna kimse bi şey diyemez. O listede hali hazırda zaten iyi mesleklerde olan insanlar var sürecin biraz içindeyseniz isimlere zaten aşinasınızdır. Yds varsa iski müfettişlikte işi yoktur bence. Sistem baştan yanlış olan bizlere oluyor.
-
@dibace listede çook tanıdık var.
-
Arkadaşlar tartışmalara bir şey de ben eklemek istiyorum. Listedeki 160. Arkadaşın puanı 88.47269 benim ise 88.47098 yani aramızda 0.0017 var ve ben listede 161 deyim büyük ihtimal. Sınava mazeretsiz gitmeyecek arkadaşlari Allah'a havale ediyorum elbet herkes ettiğini bulur
-
Sonuç nerede açıklandı arkadaşlar liste ?
-
@ynsss4 rahat 10 kişiden fazla keyfi basvuran var orada..
-
@dibace orası kesin hocam yıllardır sürecin içindeyim mülakat dahil hep %15 lik bir kesim gelmez. Yazık
-
Arkadaşlar Ankara'dan araba ile sınava gidecek olan ve yol arkadaşı arayanlar varsa iletişime geçerse sevinirim.
Bu şekilde yol masrafını paylaşırsak bizim için daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Otobüs fiyatları da uçmuş durumda. -
@kullanıcıadı-0 hocam hızlı tren deneyin otobüsten daha ucuz ve daha kısa sürede ulaşım sağlıyor
-
@bahriyelii61
öyle hocam da kalmayı düşündüğüm yerlere hızlı tren durakları çok uzak. aradaki farkı yine taksiye felan vermem gerekecek. alibeyköye otobüsle gitmek benim için daha rahat geldi. iskiye de kalacağım yerlere de daha yakın. -
arkadaşlar sınav giriş belgesi olmayacak değil mi? sadece kimlik ile mi sınava gideceğiz?
-
@kamilsever Olacak. Yarın sitede yayımlanacak. Belge ve kimlik sadece.
-
sınav giriş belgeleri yayınlanmıs. linki açabilen var mı ben de hata veriyor
-
Arkadaşlar pazar günü sınava giriş belgesi ile sokağa çıkma yasağından muaf şekilde istanbulda dolaşabilir miyiz birde bildiğiniz sınava giriş yerine yakın güvenilir kalacak yer var mı
-
- Yazılı sınav; tüm adaylar için tek oturum olarak gerçekleştirilecektir. Web sitemizdeki bu yayın, Sınav Giriş Duyurusu Tebliği niteliğinde olup ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir.*
Sına giriş belgesi olmayacak galiba ??
- Yazılı sınav; tüm adaylar için tek oturum olarak gerçekleştirilecektir. Web sitemizdeki bu yayın, Sınav Giriş Duyurusu Tebliği niteliğinde olup ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir.*
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesiyle alakalı bir duyuru ben bulamıyorum sitede, bilen biri link paylaşabilir mi ?
-
-
Linki açabilen var mı ?
-
@blcmert ilk denediğimde acılmıyordu ne pcden ne telden ama simdi acılıyor aldım sınav giriş belgemi şurdan deneyin bi de bakalım açacak mı
https://iski.gov.tr/sinavBelge -
@asımus teşekkürler hocam açabildim ben de
-
@blcmert rica ederim hocam başarılar