Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@platypus Başarılar hocam mesleğinizde.
-
Müfettişlik mülakatına kalan arkadaşlardan hmuy kazananlar vardır tercihleri ne yönde olacak acaba
-
@frankcastle teşekkür ederim size de başarılar dilerim
-
@kemalugur92 Hocam uzman yardımcıları nerede çalıştırılacak bir bilginiz var mı? İlanda müfettişler için İstanbul denmişti ama uzman yardımcıları için bir ibare yoktu. Ankara'da çalıştırılma ihtimali olabilir mi?
-
@ksua evet önceki senelerin forumlarında uzman yardımcıları farklı illerde istihdam edilmişti, Ankara İstanbul diğer iller, ikametgahın etkili olduğunu söylemişler.
-
@ksua İlanda görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır yazıyor.
-
Merhaba arkadaşlar. Askerlik tecil tarihim 17.07.2021. Bu benim için bir sorun olur mu mülakatta? Bir de diyelim ki mülakatı da geçtim, bankanın milli savunma bakanlığına askerliğimi daha ileri bir tarihe erteletmek için istek yapma gibi bir durumu var mı?
-
@joker94 ben de aynı durumdayım da sorun olacağını sanmıyorum ya o zaman 2020 mezunu olup yüksek lisans yapmayan herkes yandı
-
Ben de aynı durumdayim. 3 temmuz tecil tarihi. Umarim problem cikarmaz
-
@muddei-hususi benim tecilim 2022 yalnız pardon yanlış oldu
-
@cazop bizim durumumuz aynıymış. İnşallah kazananlar kaybedenler temmuza kadar açıklanır. Süreç tahmin ettiğimden çok daha yavaş ilerliyor.
-
sorun olmaz kazanmanız halinde banka erteletiyor
-
@friedman98 yalnız temmuza kadar sonuçlar açıklanmaz ve işe alımlar başlamazsa bakaya kalmış olcam. O zaman sorun olur sanırım.
-
Ben referans kısmına bişey yazmadım.
Referansım yok. Yani arkadaş vs yazabilirim anca. Yazmak şart mı? Sizler ne yazdınız? -
@cemresaygin hocam benim de referansim yok. Son çare universiteden sevdigim hocalari ariyip izinlerini isteyecem. Okey derlerse yazarim
-
Iyi akşamlar, ben müfettiş yardımcılığı pozisyonu için ön görüşmeye katıldım fakat mülakat için ne mail ne SMS gelmedi. Gelmesi mi gerekiyordu şimdiye kadar?
-
@themani hayır hocam
-
Bence süreç konusunda çok iyimsersiniz temmuza kadar bitmesi imkansız gibi buraya kadar ki gördüğümüz hızla
-
@burkbayrak ben de aynı şeyi söyledim aslında. Temmuzun ortalarına kadar sürecin bitmesi imkansız gibi görünüyor. Askerliği temmuza kadar tecilli olan adayları mülakatta direkt eleme gibi bir durum olur mu? Ya da kazandıkları durumda işleri yanacak mı?
-
arkadaşlar merhaba, vakıfbank kariyerde bize sorulan hangi alanda çalışmak istersiniz sorusunu cevaplayabilmek adına oradaki departmanların ne işler yaptığını okuyabileceğimiz bir alan var mı? ben endüstri mühendisiyim ve şuan da kalite mühendisi olarak çalışıyorum bunlara en yakın departman hangisi olur bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?