Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@tsundoku yeterli mesafe var
-
@vanillasky 24 haziran saat 13.30 yazıyordu bana gelen mailde
-
mülakat için istenen belgeleri mail atmanıza rağmen bilgilerinizi göndermeyi unutmayın tarzında sms alanınız var mı
-
@veryansin bana mesaj geldi ama belgeleri iletmeyi unutmayın diye yazıyor, gondermenize rağmen diye yazmiyor
-
Ben dün istenilen belgeleri mail attim, hemen otomatik mail geldi, sonrasında eksik gönderdiğimi farkederek düzeltme başlığı altında tekrar gönderdim ancak bu sefer mail gelmedi neden olabilir ?
-
@zeynepb-1095 ben belgeleri attığımız adrese mail attım siz de yazın isterseniz
-
dün belgeleri gönderdim, otomatik onay maili de geldi. Bugün de "belgeleri göndermeniz gerektiğinizi hatırlatmak isteriz" mesajı geldi. Sanırım otomatik atılan toplu bir mesaj.
-
Arkadaşlar kimlik kartı ve diploma suretinden kasıt önlü arkalı taranmış ya da fotoğrafı çekilmiş halleri mi?
-
@klaytt30 ben fotoğraf çekip telefon uygulamasından taratıp öyle gönderdim
-
Arkadaşlar müfettişlik mülakatları 10 haziranda bitti, acaba sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan var mıdır?
-
@thelawyer gelecek hafta açıklanır muhtemelen
-
@muddei-hususi Arkadaşlar ben gece dörtte yolladim mesai saati dışı falan fark etmez herhalde
-
Arkadaşlar istenen belgeleri yollayıp onay e postası almayan var mı ben 2 gün önce yollamama rağmen daha onay e postası gelmedi.
-
@oktaykdr bana bir iki dakika içinde otomatik yanıtlama şeklinde geldi hocam
-
@oktaykdr bana anında geldi siz bir arayın zaman daralıyor.
-
Merhaba Ahali,
Şimdiden herkese mülakatta bol şans. 3 kamu bankasının mülakatına girip kurumda çalışan bir dostunuz olarak diyebilirim ki;
Mümkün olduğunuzca sakin olmaya çalışın ama ister istemez heyecanlı olacaksınız eğer ki bu mücadeleyi istediğiniz seviyede kazanamıyorsanız bunu avantaja çevirip karşı tarafa oraya MESLEĞİ İSTEYEREK mülakata geldiğinizi ve bundan dolayı heyecanlı olduğunuzu belirtin ya da belli edin.
Kamudan daha çok özel sektör gibi bir mülakat geçer.
Siz sohbeti nereye yönlendirirseniz oraya orası didiklenir.
Mümkün olduğunca yapıcı cevaplar ile sorunuza cevap verin.
Sizi bilerek zorlayacaklardır, tamamiyle psikolojik savaş.
En ama en önemli nokta eğer ki bu bankada çalışmaya ihtiyacınız varsa size ne önerirlerse kabul edin.
Emin olun şansınızı arttıracaktır.
Örnek veriyorum;
Komisyon derse ki ‘seni şubede düşünüyoruz yaklaşımın ne olur?’
Hayır ben genel müdürlük düşünüyorum veya bu şehir olursa olur gibi cevaplar verirseniz şansınızı azaltırsınız.
Size hangi birimi ya da mevkiyi layık görüyorlarsa uyumlu olun evet deyip cevabınızı ona göre verin bu illa sizi düşündükleri yere verecekleri anlamına gelmez ama sizi test eder.
Şimdiden yolunuz açık olsun hayırlı ve uğurlu olsun. -
Daha önceki yıllarda mülakata girenler ve güncel olarak müfettiş yardımcılığı mülakatına girenler alan sorusu sorulup sorulmadığı hakkında yardımcı olabilir mi?
-
@kurwa Sorulabilir de sorulmayabilir de görüşmenin seyrine bağlı ve önceden çalışılabilecek bir şey değil beklenmedik bir konudan gelebilir.
-
Silinmiştir
-
arkadaşlar merhaba, ziraatteki gibi vakıfta da bir eğitim süreci var mı? Bilgimiz yoksa yarın bir sorayım. Mülakatım 21 haziran, hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.