AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@primocarnera bazı arkadaşlar tam olarak anlayamamış baştan istemeyeceklerini duymuş arkadaşımız işe girdikten sonra isteyeceklerini yani
-
@perküsyon Benim anlamadığım şu Yds puanın varsa Yds li istese de Yds siz istesede girersin ama puan sınırda olunca Yds istesin puanlar düşsün moduna giriliyor. Evet ben size katılıyorum bu uzmanlık için dil şart ama kpss A dan 90+ alan adam kuruma girdikten sonra 3 yıl içinde Yds de alır yeterliliğine verir tezinide yazar.
-
@müşrif abi dil lisede en kötü üniversitede öğrenilir bu kpssye çalışılır gibi hazırlanılacak bir süreç değil. İibf okuyan birinin İngilizce öğrenmemesini enteresan buluyorum dersler çok ağır değil boş vakit var rekabet yüksek...
-
yds istenmemesi için yönetmelik değişmesi gerek . " yazılı ve sözlü , veya sadece sözlü sınav yapılır " gibi iki ihtimalli bir durum bile yok arkadaşlar . o yüzden bence imkansız . not : yds puanım yok !
-
@müşrif kalemine sağlık dostum.Bu zihniyeti anlamıyorum yıllardır.Şimdi Bilgi teknolojileri kurumu var neredeyse düzenli her yıl alıma cıkar.Yds istemez ama şimdi ne oldu kurumda hak kazananlar yds 70i veremeyecek mi?Kafa beyin rahat işsizlik yok.Kitap parası derdi yok.İste böyle düşünmek islerine gelmiyor.Çunku muhasebe yapmadan veya alandan 90 almakta zor yani çatışma burdan başlıyor ve her yıl sürecek.Cunku btk ddk olmasına rağmen yds istemiyor ama aile bakanlığı istiyor yds puanlarin düşmesi onların işine geliyor.Yani özetle A grubu çıkmaza giriyor duzen yok sistem yok duy ilanında olduğu gibi kumar oynuyoruz.
-
@müşrif alamıyo demek ki o dediğiniz adam kuruma girdikten sonra. o yüzden yds istiyolar
-
@muddei-hususi dostum senin dil dediğin yds mi konuşmak yazmak mı?Konuşmayı bilmeden test mantığı ezber ile 70 alınır sadece alandan 90 ve üzeri almak zor geldiği icn yds 70 alamiyoruz.Yoksa her iibfli dostum bu yds 70 i alır.Sadece işsizlik psikolojisi aile baskısı elendiler mülakatlar ve yds isteyen 3 kişilik kadrolar.Btk ilanına bak ne demek istediğimi anlarsın.
-
Keyfiyete karşıyız.Ya hepsine yap İngilizce yds yi ya da hepsinden kaldır gitsin.Simdi sayistay denetçisi yds 70 istemiyor değersiz mi?Icisleri uzmanlığı yds 70 istemiyor aile uzmaninindan farklı mi ?Daha çok örnek var.Çikar yonetmeligi iste hepsine yds 70 bak o zman millet nasil yds 70 alıyor.Bu durum düzelsin iste A grubunun meyvesi yemeğe başlanır.Ama benim gözümde bu durumu düzeltmezler.Boyle dedim adayın biri bana dedi ki itfaiyecilerinde hakları artsin o zaman daha da sustum.
-
@zenginmemur yds test mantığı ve ezber değil ki artık .evet sadece okuma yeteneği istiyor ama çok ciddi bir okuma yeterliliği .yani onu bir ingilize okutsan anlamıyor. bir ingiliz arkadaşıma okumuştum bu ne böyle demisti . parçalar gerçekten zorlayıcı .Bir düzeye kadar kolay ,ondan sonra anlamıyorsun .bundan bir 5 yıl önce yds istemek lükstü ama artık normal sayılıyor .60 yds isteyen ilan 90 üstü kapatıyor .Kurumlar da istemek zorunda çünkü elemek gerekiyor .iibf de çok ciddi kalite düşüşü var .önceden ilk 5000 le alan ankara Üniversitesi şimdi 50 binle alıyor .850 bine kadar iibf geliyor .Her ne kadar eleştirilse de artık en azından 70 almak zorunlu .Belki bi kaç sene sonra 80 isteyecekler .
-
@ekeblad Hocam iktisat neti kaç ortalama 5 10 net.Goz korkutmak bence.Sen aday eleme diyebilirsin.Kurumdan kasıt disisleri mi?Yani ya hepsi istesin ya da istemesin.Ama iibf kalite düstu haklisin.Eşit işe eşit maaş olsun hic kimse yerinden kıpırdamaz.Ysk uzmanı ile aile uzmanlığının ne farkı var?Çıkabileceğin maksimum kariyer daire başkanı genel müdürlük.Yani çok yazılacak sey var çok az çok işleyişi biliyorum.Başinda sadece d var diye guydan farkli bir kadro var.
-
@zenginmemur kardeş madem ezber vs bir şey de sen de al da millet senden de her yds’li başlığı gelip kirletmende de kurtulsun biz de kurtulalım.
-
@zenginmemur sizin bu saydığınız bahaneleri bu 70 üstü YDS alanlar hiç yaşamıyolardır zaten
-
@zenginmemur dışislerinin istemesi eskidenmiş .Hocam ben ticaretin sınavına gireceğim .yds var yeni tarihli ama sınavda ing-tur , tur-ing çeviri ve kompozisyon var .Sınavı dışişlerı gibi .İstese test ing sorabilirDi .Ama artık o bile sormuyor .
-
Bu kuruma girdikten sonra yds istemesi çok ucu açık bir olay. O kuruma giren kişi bir yolunu bulur yırtar, almaz o dili. Almanya mı burası arkadaşlar.
-
@önemli oldu sen git mikrodan sadece piyasalara bak birazda anayasa bil maliyeden birkaç tane maliyeci bil muhasebe zaten hesap planını bil git merkez uzman olursun zaten 75 puan iyi bir puan siz bunu istiyorsunuz bak diyorum ki zaten düzelmez ben yds 70 istesin diyenlere ne demişim.Ben işleyiş duzen diyorum sen ne diyorsun
-
@gpale sende haklısın mulakati geçmenin yolunu nasil buluyorlarsa yds yeterlilikte de yaparlar mı?Her sey olur.
-
@schossow99 ben onlara bir sey demedim fark etmemişsin.Ben ikircekli yapıya karşıyım O kadar ornekle de açikladım
-
@zenginmemur yds varsa girersin yoksa giremezsin twosome threesome foursome yapı falan yok bu işte , bu kadar uzun süredir foruma üye olupta başlıklarda bu tarz şikayet eden gördüğüm ilk kişi sizsiniz sanırım biraz da çuvaldızı kişi kendine batırmalı
-
@zenginmemur ydsden 70 alması bir kişinin yabancı dilde çok iyi konuştuğu yazdığını göstermez ama 70 dahi alamıyorsan ben aslında çok iyi yazıyorum diyemezsin
-
@schossow99 sende atı alan Üsküdarı gecsin diyenlerdensin belli ediyorsun.Sende kıvranıyorsunda işte boş ver benle sataşmaya girme.Sen yoluna ben yoluma.