KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
Arkadaslar 4lu iktisat icin katalaksi kullanan var mi? Yoksa yasin çoban mi oneririsiniz?
-
4'lü iktisat için çözümlü soru bankası arıyorum . Dönüşümün iktisat versiyonu gibi bir kitap varsa iyi olur. Konu anlatım olarak katalaksi var. Tavsiye eder misiniz?
-
@İNSAN katalaksinin yazarının 4lu iktisat için çözümlu soru kitabı mutadis mutandis galiba..
-
@hayalimsgk Hocam, mutadis mutandiste bütün iktisat var bildiğim kadarıyla. Bana sadece dörtlü lazım.
-
@İNSAN bende 300 sayfalik pdfi var sadece 4lu hocam..
-
@hayalimsgk Vallaha mesaj atarsanız çok makbule geçer
-
.........
-
..........
-
Muhasebede ferhat yıldız çıkmış sorular ve abaküs haricinde önerebileceğiniz soru bankası var mı?
-
Bir de hukuk için bir adet özgün soru bankasına ihtiyacım var.657,ankara kariyer,themis dışında önerebilceğiniz bir kaynak var mı? Ayrıca 657 nin maliyesini alacak olan varsa almasın
-
@niloya KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
7,ankara kariyer,themis
hukuk için 657 ankara kariyer themis kullandınız mı hocam nasıllar bende alcam özgün ama kararsızım hukukta
-
@totti ankara kariyeri 2015 te çözdüm güzeldi,657 yi 2016 için çözdüm geçenlerde bir arkadaş için ikisine de açıp baktım ankara kariyer daha iyiymiş dedim.themise 2016 kpssden sonra ilan gelcek diye çalışırken baktım epey zordu.bir de yıllardır uğraşınca o kadar detayı kaldıramadım ben.Bana da şimdi bir özgün lazım temiz bir sayfa açmak istiyorum:)
-
Alan sınav başvuruları 27 mart ta başlıyor. Başvurular başlamadan önce osym yı arayarak sınav ücretleri hakkında ki tepkimizi belirtelim
-
@kelaynak Konu anlatımı hocam,maliyeden hiç özgün soru çözmediğim için soru bankaları hakkında pek bir fikrim yok
-
nurdan aslan makro kitabında büyüme kalkınma para banka uluslararası iktisat var. artı olarak yasin çoban ın 4'lü iktisat kitabının Türkiye ekonomisi kısmı kpss için kâfi olur. büyüme kalkınma murat yayınları ayrıntılıdır isterseniz.
-
657 yayınlarında çok sorunla karşılaştım muhasebe sorularında ama fiyatları uygun.
-
@Antimülakat hocam cevap için teşekkür ederim. Soru ağırlıklı derken mesela benim en korktuğum iktisat ve muhasebe. Hukukla maliye yi halledebilcegimi düşünüyorum . Örneğin iktisatta geçen yıl yüksel den çalıştım yine onları mi bitireyim yoksa zeynel kpss iktisattan mi çalışayım? Zaman az ya insan çok stres yapıyor sagoln yine iyi moral verdiniz
-
Alanı fena olmayan biri 90 puanları görmek için gk gy kaç yapmalı ? Son 2 ay ve bu saatten sonra gk gy çalışmak zor oluyor okadar alan konusu varken. Kaç net işimizi görür
-
-
Arkadaşlar belki konuşulmuştur gözüme çarpmadı eğer öyleyse kusura bakmayın. Maliyeden sağlam bir soru bankası almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz ?