Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@noksani burayı da derdimi paylaşarak meşgul etmek istemezdim ama bu sürecin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum öngöremedim. Umarım dediğiniz gibi olur. En kısa zamanda olması dileğimle...
-
@edmilson28 valla halihazırda bir yerde çalışırken önemli bir kurumun mülakatına kaldım ve mesai saatleri gayet uzun çalıştığım yerde de o yüzden o kadar da olmayacak bir şey değil bence.
-
Maaş olarak temettü ve çiftleri her aya bölünce 6.400 üzeri diyebilirim. Yabancı dil tazminatı ya da İstanbul tazminatı gelince pozitif yönde etki eder.
Yoğunluk ve iş stresi enerjinizi çok alacağı için kurdum o cümleyi. İnanın insanla uğraşmak çok zor. Aklınız sürekli iş vb olacağı için verimli bir çalışma olmayabilir.
-
@muddei-hususi hocam tebrik ederim. Ama inanın eve gelip sadece yemek yiyip istemsiz bir şekilde uyuyakalan arkadaşlar biliyorum.
-
@bireysel-başvuru, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Maaş olarak temettü ve çiftleri her aya bölünce 6.400 üzeri diyebilirim. Yabancı dil tazminatı ya da İstanbul tazminatı gelince pozitif yönde etki eder.
Yoğunluk ve iş stresi enerjinizi çok alacağı için kurdum o cümleyi. İnanın insanla uğraşmak çok zor. Aklınız sürekli iş vb olacağı için verimli bir çalışma olmayabilir.
Tam rakamı yarın öğrenip bilgi vereyim arkadaşlar. Çünkü yıl sonları gelir vergisinden dolayı çok afaki değişmeler olabiliyor.
-
@bireysel-başvuru anladım hocam teşekkür ederim. esas aklımda olan kurum sınavlarını kazanana kadar işe girmekti. Fakat eğer bu yoğunlukta ise malesef başvurmayacağım.
-
@bireysel-başvuru hocam mülakat hakkinda da bilgi verir misinuz
-
@bireysel-başvuru çok doğru tespit
-
sınavı halledin. Görüşelim hocam.
-
Takdir sizin. Bize düşen bildiğimizi anlatmak. Eğer ki yaparım derseniz girin. Yoksa sizi zorlayabilir.
-
Arkadaşlar İngilizceye nasıl çalışıyorsunuz acaba ?
-
Arkadaşlar öncelikle soracağım şey yukarılarda belirtilmişse özür dilerim, baştan beri takip edemedim. Benim merak ettiğim konu şu, vakıfbank 2 sene önceki müfettişlik sınavında müfettişlik puanı için gerekli koşulları sağlamamış olsa bile bazı kişileri ikametgahına göre uzmanlık mülakatı için davet etmişti. Acaba ziraat bankasında veya katılımda da belirtilen yerler harici uzmanlık ya da diğer servis görevlisi gibi görevler için ikametgaha göre başarı puanı esas alınarak aranma durumu olabilir mi ?
-
@gorukfindik Evet bankalar zaman zaman böyle bir uygulama yapıyor. Yine de soruşturmak lazım konuyu.
-
Arkadaşlar bir başvuru mu yapabiliyoruz yani tek unvan için mi
-
Evet. Tek ünvan için başvuru yapılıyor.
-
Arkadaşlar internette sadece 2007 soruları olduğu için soruyorum,genel yetenek kısmında sanırım şekil ve mantık soruları yok,normal temel kavramlar ve Türkçe soruları var. Genel kültür ise dogrudan güncel konular olarak görünüyordu 2007 sınavında. Daha yakın senelerde girenler bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi?
-
@sblue hayir hocam, o ilin alim sayisi kadar mulakata katiliyorsunuz. Sayi da verilmedigi icin Katilim adina tamamen sans
-
Istanbul tercih edip, daha Sonra tayin sartlari nedir bilen var mi arkadaslar?
-
@kpss19 anladim hocam. Keske tercihimizi siralamaya koyabilseydik. Biri olmazsa digeri olurdu baska bir il icin yeterli olan puanimiz bosa gitmezdi.
-
Bazı bankalar İstanbulda çalışana artı para veriyormuş galiba bu sadece Istanbul için mi yoksa Bursa Ankara falan da var mı bilgisi olan var mı acaba?