TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

KPSS A
    103
    351
    77738
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      Blackarc Son düzenleyen:

Puanı olan arkadaşlar başvursun bence. buradaki manipulasyonlara bakmayın. Sınavın işletme kısmındaki "Muhasebe ve Finansman" konusu hariç diğer tüm işletme konuları çalışma temponuza göre maks. 10 günde biter. Zaten sınavda klasik soruların bir kısmı çözülecek. İlgili tüm konulara çalışmanıza gerek yok. İngilizce için de baraj gözükmüyor ancak yeterlilik sonrasına yds istiyor. O zamana kadar yabancılı dili yetiştirme şansınız var. Covid sebebiyle sınavın ertelenmesi de yüksek ihtimal. Mb uzmanlığından sonra en prestijli uzmanlık rekabet kurumunundur. Puanınız varsa başvurun kaçırmayın.

EsTerGon Kalesi A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
      • EsTerGon Kalesi
        EsTerGon Kalesi @Blackarc Son düzenleyen:

@blackarc Çok doğru söylediniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • P
          platypus Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

merhaba başvuru sisteminde kpss sonucunu yüklerken hata ile karşılaşan var mı acaba? nasıl çözdünüz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • D
            dogeygunes_ Son düzenleyen:

Arkadaşlar acaba 90,06 puana gelir mi? Şimdi işletme vs çalışacağım diye ziraatin sınavını da kaybetmek istemiyorum 😔

• A
              Aka 0 @Blackarc Son düzenleyen:

@blackarc Manipülasyonluk bir durum olduğunu düşünmüyorum, aynı gün Ziraat'in Müfettişlik sınavı var. Öyle bir üslup kullanmışsınız ki şaşırdım açıkçası. Ziraatin sınavı olmasa evet konu elenerek hazırlanmak makul, Ankara'ya gidip gelmeye değer. Konu elenmesi durumunda yetisecegini bende düşünüyorum. Ayrıştığımız nokta ise insanlar kısmen hazır olacağı sınav yerine hazır oldukları ve üstüne üstlük 195 lira verdikleri sınava girmeleri daha makul geliyor bana. Diğer taraftan şunu eklemek istiyorum manipüle etmemin bana hiçbir faydası olmaz işletmesi iyi olmayanların sınava girmesi benim sınavda daha avantajlı olmamı sağlar. Esenlikler dilerim

• A
                Aka 0 @ilhannn00 Son düzenleyen:

@ilhannn00 hocam lider yayınlarını tavsiye ederim fena değildir, bunun dışında telegram gruplarına bakarsanız işinize yarar şeyler bulabilirsiniz

• P
                  platypus Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: platypus

"Hakkınızda Bilgi Verebilecek Akraba Dışında 2 Kişi" kısmını doldurmadan kurum başvurularında ilerleyemiyoruz. Çok can sıkıcı gerçekten. Yoksa nasıl yaratalım akraba dışında? Muhtarı mı yazalım? Tükendim açıkçası şu sorular yüzünden.

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • hakimehanımm
                    hakimehanımm Yasaklı @platypus Son düzenleyen:

@platypus yazdığınız kişiye bakmıyorlar arama durumu vs. Olmuyor. Arkadaşınızı bile yazabilirsiniz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • D
                      Dumspirospero Son düzenleyen:

Sınava katılmaya hak kazananlar ne zaman açıklanır acaba, bilgisi olan var mı?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T
                        tb Son düzenleyen:

bayanlar askerlik kısmında tecilli mi işaretlemeli yoksa muaf mı?

EsTerGon Kalesi 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • EsTerGon Kalesi
                          EsTerGon Kalesi @tb Son düzenleyen:

@tb Muaf işaretleyin hocam.

• EsTerGon Kalesi
                            EsTerGon Kalesi @tb Son düzenleyen:

@tb Tecil asker yükümlülüğü altında bulunup, erteletenler için.

• A
                              Aka 0 @Dumspirospero Son düzenleyen:

Başvurular 9 Nisan Cuma günü bitiyor, liste için herhangi bir tarih verilmemiş. Araya hafta sonu girdiği için salı veya çarşamba günü açıklanır diye düşünüyorum

• S
                                saitulukurt Son düzenleyen:

İng baraj var mı yok mu arkadaşlar ilandan net birşey anlamadım

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • J
                                  justinterrogate Yasaklı @saitulukurt Son düzenleyen:

ilanda alan bilgisi ve ingilizce ayri olarak ele alinmis ve 65 baraji alan bilgisi icin ifade edilmis. ingilizcede baraj olduguna dair bir belirtec yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • D
                                    Dumspirospero Son düzenleyen:

İngilizce barajı yoksa neden İngilizce sınavı yapsınlar?

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • F
                                      filyasyoncu Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

(0312) 291 4234 bu numaradan bilgi aldım, dil dahil hepsinden 65 barajı var ve ortalamada 70 olacak denildi. Teyit edebilirsiniz.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                      • J
                                        justinterrogate Yasaklı @Dumspirospero Son düzenleyen:

@dumspirospero ortalamaya etki edecegi icin olamaz miydi? yalnizca minimum kosullari saglamaya mi odakli kurumlar?

• J
                                          justinterrogate Yasaklı @filyasyoncu Son düzenleyen:

@filyasyoncu bu durumda ilani olusturan kisinin dil becerilerinde ciddi problemler oldugu sonucuna varmaktayim. ote yandan, bilgilendirmeniz icin tesekkurler

• M
                                            mazlumaday @gugukkusu1 Son düzenleyen:

@gugukkusu1 Rekabet hukuku yerel karakterli bir hukuk alanı değil. Uygulaması içerisinde bulunan herkesin yabancı dildeki kaynaklardan yararlanarak çalışması gerekiyor

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 6 / 18