2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@zenginmemur duy hariç beklediği mülakatı olanları eliyorlar mı ?
-
@quesnay ben varım dostum umarım kısa zamanda sein de yüzün güler
-
@karar foruma e-mail adresimde sıkıntı olduğu için yeni kayıt görünüyorum ama uzun yıllardır sizi takdirle takip ediyorum bende uzun zamandır bu süreçteyim yok öyle küsüp darılmak güzel umutlara sarılmak dileğiyle güzel haberleri almak ümidiyle
-
Merhaba istanbul yedek kaça kadar iner acaba 5 yıldır bu isin içindeyim yedeğe kaldım yas 28 napacagimi şaşırdım. Bırakmaya gönlüm dayanmiyo yeniden hazırlanmaya gücüm.yok . Ama memurluk diyince boğazım düğümleniyo
-
@j-m-keynes-0 üstat çok teşekkür ederim ama yılmadım yıldırdılar bu bambaşka bi şey müdahele edemiyosunuz bazı şeylere
Nerde hata yapıyorum bilemiyorum . Sonu yok ki
Verilene razıyım vardır hikmeti mevlanın ama zor . -
@karar hiç bi yerde hata yapmıyorsunuz bazı şeylerin zamanı var sadece. Ne diyor isra-13 ‘biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ‘ vazgeçmek yok o yüzden istediğimiz bize gelecektir
-
Guy yedeklerdeyim, nasıl ilerler süreç bilemiyorum ümidimi söndürmeli miyim kafam almak bullak. Tecrübesi olan arkadaşlar biraz aydınlatırsa çok sevinirim.
-
@gencbiraday yok uzun süre uğraşıp sınav kovalayanlari geçiriyorlar bence ama bende olmadı tabi.
-
Öncelikle selamlar.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Müfettişliği kazanmam dolasıyla feragat edeceğim.İstanbul tercihi yapmıştım.Herkese mutlu sağlıklı günler
-
kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun olmayan arkadaşlara canı gönülden diyorumki inşallah daha güzel yerler sizlerin olur
-
@quesnay hocam 2013 mezunuyum ve 2013 den beri süreçteyim 32 yaşındayım cok umutsuz vaka idim son guydan elendikten sonra ama cok şükür nasip oldu sonunda imkanı olan inandığı yoldan vazgecmesin kazananları da Allah utandırmasın inşallah herkesin yolu bahtı acık olsun duam bu süreçte olan herkesedir zira cok zor ve yıpratıcı psikolojil ve maddi manevi agır bir süreç ama vazgecmeyin pes etmeyin Allah mükafatını verecektir inşallah
-
@poncik Hayırlı olsun hocam.
-
@estergon-kalesi teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
Çok şükür benimde oldu allah çalışıp azmeden herkese nasip etsin
-
@karar Duy a hayırlı olsun diyelim de okuyan üzülmesin
-
arkadaşlar kırıkkale feragat var mı bildiğiniz tanıdığınız çok önemli bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
-
Dostlar mülakatı geçenler ne yapacak atanması için kurum açıklama yapacak mı? bilgisi olan varsa cevaplarsanız memnun olurum
-
Samsun için feragat edecek olan varsa paylaşırsa çok seviniriz, biz yedek adaylar için.
-
@gencbiraday insanları girmediği mülakattan elemeniz çok komik
-
@zenginmemur insanları girmediği mülakattan elemeniz çok komik