Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@6sutun meslektaşım, özel olmayacaksa kpss puanınız 90 üstü mü? sonucunuz gerçekten çok iyi. eğer herkes böyle yaptıysa umudu keseyim ben...
-
@dpercin Puanım 83 küsürdü meslektaşım, sizinki nasıldı? Bu arada ben 85 yapan birini daha duydum.
-
@6sutun benim de aynı şekilde. ilk 24te olursunuz diye düşünüyorum. hayırlısı olsun diyelim.
-
Silinmiştir
-
Kamu/Uli grubu için yukardan aşağı puanları yazacağım. İki puan yazanların listede karışıklık olmaması için garanti olan düşük puanlarını ekleyeceğim listeye. Katılmak isterseniz grup ve puanınızı beni etiketleyerek konuya yazabilirsiniz. Böylece nihai sonuçlar açıklanmadan aşağı yukarı kaçla kapatır tahmin yapabiliriz. Günde birkaç kez toplu güncellerim listeyi. Şimdiye kadar yazılanlar:
hakimaki - 78
Carpe Vita - 78
bella - 77
peko23 - 77
Loote - 77
kamucubey - 75
clementine - 74 -
@carpe-vita grupta sekreterlige giren sadece iki kisimiyiz.offf bu belirsizlik cok zor 89 cok kritik puan umarim listeye girerim
-
@eymenn0618 Hocam bi fikrim yok. 89 çok iyi puan. Yavaştan başlayın siz mülakata.
-
@carpe-vita hocam sorular kolaydi o yuzden emin olamiyorum.mulakatlar ne zaman olur tahmininiz var mi?
-
Ui kamu için ilk 128 kişi çağırılacak 69 a falan düşme ihtimali olur mu sizce
-
@eymenn0618 2-3 hafta içinde nihai sonuçlar açıklanır. 10 gün sonra da mülakatlar başlar. Tahmini yaklaşık 1 ayınız var. Kolay gelsin şimdiden.
-
@uluslarcıkız Baraj 70. Baraj esneme durumu banka sınavları dışında duymadım. Soru iptali olursa puanınıza eklenir
-
@carpe-vita iptal olursa sadece doğru olan iki şık için mi puan eklenir
-
@uluslarcıkız Hayır, herkes soruyu doğru yapmış kabul edilir ve 1 puan eklenir.
-
@carpe-vita insallah hocam .tesekkurler
-
@carpe-vita Ben de tahmini 75 hocam uluslar
-
iktisat maliye 70 üstü var mı?
-
Kamu/Uluslar
hakimaki - 78
Carpe Vita - 78
bella - 77
peko23 - 77
Loote - 77
kamucubey - 75
egemenovic - 75
clementine - 74 -
Hocam 70-72 arası bekliyorum
-
@thecoronell benim tam sinirda hocam. Yine soylyrm ekonomi alani zordu. 70 alan kazanır bence. Hayrlisi olsun herkes icin.
-
Platon sorusuna itiraz eden var mı