Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@thecoronell 102 ydi benim
-
@gguness tabi kesinlikle... ekonomi maliyeden atanan 17 kişi vardı üşenmedim tek tek saydım.
-
@ymn ekonomi maliye mi? ben sınavda itiraz eden arkadaş
-
@ymn 70 üstü kesin mülakata kalır mı sizce?
-
@ymn hangi alan için?
-
İktisat maliye
-
@ymn 70 üstü bence mülakata kalır. 88 kişi girecekti sınava bu 8 kişi de girmedi diye varsayarsak geriye kalan 80 kişiden %50'sinin 70 ve üzeri yaptığını düşünmüyorum çünkü bizim alana ters bir çok soru vardı hatta kendi alanımızın soruları da ic acıcı olduğu söylenemez. tüm bunları hesaba katarsak bence 70 üstü az çıkar.
-
@thecoronell 104 değil miydi?
-
Insallah gireriz hocam pek ümidim yok ama 89 ile cogu kişi 90 üstü yapmıştır
-
@ymn listeden yanılmıyorsam 17 kişi hazine maliye uzmanlığını kazanmış. bu insanların sınava girmesinin bir anlamı yok diye düşünüyorum. değil mi?
-
@thecoronell Şansımız yüksek o zaman.Kpss puanınız kaçtı?
-
@eymenn0618 bildiğim soruları yanlış yapmam beni üzdü sadece
-
Benimde Türkçeden 2 tane soru yanlış yapmam .hangi kafayla işaretledim bilmiyorum. Siz daha avantajlisiniz hocam .burodan 60 kisi cagirilacak
-
Umarım olur gerçekten isteyenler girer listeye.
-
@carpe-vita Aynı durumdayız hcm. 78 Doğru benim de. Platon sorusunu E yapmıştım, ki bence o da doğru. 2 doğru cevabı var o sorunun. Bakalım düzeltecekler mi..
-
Ben Platon sorusuna itiraz edeceğim itirazlar puanlar açıklandıktan sonra mı oluyor?
-
@clementine sitede 7-11 Haziran tarihleri arasında yapılabilir yazıyor
-
@pandalaryaşasın insallah hocam gireriz listeye ve ataniriz .girmek isteyenler olur umarim
-
@hakimaki 78 mülakata girmemize yeter mi acaba? Yoksa 80 üstü mü kapatır
-
@carpe-vita benim de 77 gözüküyor. daha yüksek yazan olmadı kamu uluslarda sanırım hocam