Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@peko23 Ben yeter diye düşünüyorum. Kolay değildi sınav. 128 kişi sözlüye çağrılacak, ki bu kadar kişinin 80 üstü yapmış olabileceğini zannetmiyorum. Ama belli olmaz tabi. Her sene 78-80 arası kapatan GUY yazılısı bu sene 90 civarı kapattı. Her şeye hazırlıklı olmak lazım yine de.
-
@carpe-vita Ben yeter diye düşünüyorum. Kolay değildi sınav. 128 kişi sözlüye çağrılacak, ki bu kadar kişinin 80 üstü yapmış olabileceğini zannetmiyorum. Ama belli olmaz tabi. Her sene 78-80 arası kapatan GUY yazılısı bu sene 90 civarı kapattı. Her şeye hazırlıklı olmak lazım yine de.
-
@6sutun hocam benim 76. sizinki nasıl?
-
Ekonomi 68-69 gbi benim.
-
Herkes yüksek yapmış . Benim de kamu-uluslar 77 ama burada yazılanlardan sonra pek bir ümidim kalmadı.
-
Benim uluslararası ilişkiler puanım 74 ile 76 arasında iki cevabımı hatırlamıyorum.
-
@loote hocam bence o hiç belli olmaz. İki kişi 78 puan olduğunu söyledi. Ben yine de çalışmaya devam edeceğim. Bir şey kaybetmem.
-
@clementine benim de 77 78 civarı ama 80 üzeri kimse soylemedi kamu- ua dan belki çok yığılma olabilir
-
Platon için dilekçe yazmamız gerekiyormus e- postadır diye düşünmüştüm
-
@carpe-vita sizlerin kpss puanları yaklasık kactı?
-
@bella hocam ilanda site üzerinden online diyor itiraz.
-
@clementine "Yazılı sınav sorularına ilişkin itiraz başvuruları 7 – 11 Haziran 2021 tarihleri arasında sınav adının ve itiraz gerekçesinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile Ajansımıza yapılabilmektedir. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası, imza ve iletişim numarası ile adresi olmayan dilekçeler ve faks ya da e-posta ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır." bu şekilde yazmışlar soruları yayınladıkları yerde acaba diğeri kendi kağıdımız için olabilir mi?
-
@bella tamam hocam ben ona bakmıştım kusura bakmayın fax kabul ederler mi ki acaba?
-
@clementine onu da kabul etmeyeceklerini yazmışlar ama ptt ile gönderebiliriz herhalde aslında baya kötü olmuş böyle yapmaları örneğin şu an ben temaslıyım ve bu şekilde gönderebilmem çok zor olacak
-
@hakimaki Açıkçası ben 78 puanla kesin kalırım diye düşünüyordum ama guy sınavının çok yüksek kapaması hem bizim sınavın çok zor olmaması düşündürmeye başladı. Şimdiye kadar 80 üstü söyleyen olmadı ama 77-78 bir hayli fazla olacak galiba
-
@bella p34 93 puanla başvurdum
-
@dpercin benim de 83 meslektaşım. 85 üstü puan alan var mı tanıdıklarınız ? İlk 24e girer miyiz tahminde bulunalım.
-
@peko23 77-78 bandında yoğunluk olacak gibi
-
@6sutun tebrik ederim meslektaşım, duyduğum en yüksek not sizinki. ben mülakata kalabileceğimi sanmıyorum ne yazık ki.
-
@dpercin Belli olmaz meslektaşım 75 altı yapan kişi sayısı çoktur diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.