Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Uluslar grubu 75 doğrum var ama mülakata yeteceğini açıkçası çok düşünmüyorum
-
Ekonomi-maliye bolumunden olan arkadaşlar netler nasıl?
-
68 doğrum var. 2 soru da ne yaptığımı net hatırlayamıyorum. 70'den aşağı kalma ihtimalim çok yüksek. 70'i geçen var mı ? Geçen varsa şimdiden hayırlı olsun diyorum.
-
Arkadaşlar palton sorusu yani 6. soruda bir hata var e şıkkının da doğru olması gerekiyor. Şimdi Ahmet Nohutçu'nun kitabından baktım orada da e şıkkındaki madde var platonun ideal devletinde
-
@bella Platon sorusu*
-
Uluslarar/kamu grubunda 78 doğrum var. Platon sorusu benim de kafamı karıştırdı açıkçası. Her grup kendi içinde puanlanıyor değil mi?
-
@bella arkadaşlar bende sekreterlikten 89 bekliyorum sizce mulakata girebilirmiyim
-
@eymenn0618 ben girdim. cevaplara baktınız mı nasıl sizce kaç puanlar arasında kalır sıralama?
-
Ya şuan 72 doğru gibi gözüküyor ekonomi maliye... iktisat zor olmasa daha yüksek olurdu ama bilemiyorum çok kritik bir iki yanlış olsa 70 altına düşeceğiz...
-
girersiniz bence
-
@pandalaryaşasın hocam baktim 89 bekliyorum 90 da olabilir girermiyim bilmiyorum.sizin nasil
-
@eymenn0618 girersiniz bence girmeyen çok var mıydı sizde ? ben de 89 bekliyorum hocam.
-
Hocam ben sekreterlikten girdim baya kisi gelmemisti bence 60 kisi ancak girmiştir. Bakalim 2 haftaya belli olur.
-
Platon sorusunun iki doğru cevabı var bence itiraz edelim
-
Hukuk uzman yardımcılığı için giren var mıydı ? Sonuçlarınız nasıl ?
-
@eymenn0618 ben de büro personelinden girdim bizim sınıfta 5 kişi vardı yalnızca diğer sınıflar nasıldı bilmiyorum. inşallah girebiliriz listeye
-
@pandalaryaşasın bizim sınıfta 4 kişi eksikti yani %66 kapasite doluydu var mı başka sayım yapan??
-
@thecoronell Bizim sınıfta 4 kişi yoktu.Nerde girmiştiniz?
-
@ymn ikinci kat 206 numara
-
Bizde de 5 kişi yoktu ama hangi bölümden kim girdi bilemiyoruz tabiki. Barajı geçen arkadaşları da şimdiden tebrik ediyorum, kolaylıklar.