Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@egemenovic bella 7 demis. Ben de 4 hatrlyrm.
-
@theturinhorse sınavda saydıgımı hatırlıyorum ancak tam emin degilim belki yanlıs hatırlıyorumdur. Eger yanlıs hatırlıyorsam vatandaslık vsnin cok olması gerekıyor onu hatırlıyor musunuz?
-
@bella insallah 7 dir Türkce. Kolaydi cnku ve eminim ki herkes yapmstr. Ben saymadm sadece 4 soru hatrladm Türkçe den
-
6 Türkçe, 7 mat-geo sorusu vardı. Çünkü ilk sayfadaki türkçeleri yapıp 7-13 arasını matematikle şimdi uğraşmıyım sonra dönerim diyerek boş bırakmıştım sınav esnasında.
-
@bella vatandaslikta oncullu soru vardi. Cevap istinaf ve temyiz idi. Baska hatrlamyrm
-
@carpe-vita Ben de bu şekilde hatırlıyorum. 7 mat-geo sorusunu hatırladık. Türkçeden 5 soru hatırladık. 1 soruyu hala bulamadık.
-
@theturinhorse Hocam bu cevaptan emin misiniz ? Ben de bu şekilde yaptım ama emin değilim.
-
@theturinhorse istinaf temyiz, memur sorusu bir de ua hukukun statüsü buradaydı sanırım
-
kurumun özlük haklarıyla ilgili bilginiz var mı arkadaşalar
-
Evet hocam. Cevap bu.
-
@theturinhorse Tamamdır çok teşekkürler.
-
@theturinhorse Mahkemenin ara karar ve son kararına karşı başvuru yolu diyordu sanırım hocam. Ben ara karara karşı itiraz hakkını da dikkate alarak itiraz-temyiz-istinaf şıkkını işaretledim ama emin değilim.
-
@hakimaki ben de 3 unu yaptm ama sanirim sadece son karari istyrdu. Bu yuzden itirazi secmemeliydk
-
@theturinhorse hocam ara karar ve son karar yazıyordu eminim. Ben de önce temyiz-istinaf yaptım, sonradan ara karar yazdığını farkedince itirazı da ekledim. Ama yine de sadece temyiz-istinaf kabul edilirse şaşırmam
-
Soruda sanki hangileri kanun yolu diye soruluyordu. İtiraz bir kanun yoku değil en azından İYUK ta temyiz ve istinaf kanun yolu olarak tanımlanıyor
-
Tabi sınırlı bilgimle yorumluyorum. 3 ü de olabilir araştırmak lazım. Herkesin gönlünce olsun
-
komuta birimi ile ilgili bir soru vardı personel daire başkanlığı, il genel idaresi vs. o sorunun cevabını bilen var mı?
-
@bella Personel Dairesi yaptım hcm. Komuta birimini soruyordu sanırım.
-
@kamucubey ben de o yüzden emin olamadım hcm. Sizin dediğiniz de doğru olabilir tabi
-
arkadaşlar npt sorusunu hatırlayan var mı? imza mı diyordu yürürlülük mü ben hatırlayamadım.