24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Ya ne olur iibfli kazananlar tek tek hangi kaynak kaç saat nasıl çalıştınız nasıl başardınız?Kurs gerekli mi?Yazarmısınız?lütfen yardımcı olun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanmayanlar da işallah daha mutlu olacakları bir mesleği kazanmayı başarırlar.
Bu sene ben çok calışmamıştım bu sınava başka bir sınavı tercih etmiştim. İşallah bir daha ki alımda ben hazır olacağım.
-
Öncelikle başarısız yazısı ile karşılaşan arkadaşlara bol sabır diliyorum. 1 senede girdiğim 14, 15 mülakattan başarısızlıkla ayrılmış biri olarak sizleri anlıyorum ama anlayamayacağım kadar zorluklar çekenler olduğuna da eminim. Hayatta emeğinin karşılığını alamamak en büyük acılardan birisi. Allah'tan sabır diliyorum. Bu yazıyı da bu acı gerçeklerin arasında bir umut arayan insanlar için yazıyorum. Ben ve bir arkadaşımın mülakat sonucu başarılı. İkimiz de hiçbir referans görüşmesi yapmadık. Haliyle ikimiz de şoktayız. Onunkinin olmasını kendimden daha çok istiyordum. Çok istekli olmasına rağmen çok istemeye korkar halini gören herkes eminim öyle isterdi. Sonuç olarak kaderimizi yaşıyoruz arkadaşlar ve o kaderin bize sunduklarının yarın daha büyük acılar veya daha büyük mutluluklar getirip getiremeyeceğini bilmiyoruz . İrademizin etkili olduğu alanda en iyisini yapmak önemli olan ama insanız sonuçta. Gerçekler varken umudu bırakmamak, hüzün varken yola devam etmek lazım.
-
başarısız olanlar nie şaşirıyor ki torpiliniz yetmemiş işte.
-
@eyvah1 ciddi olamazsınız
-
@aliveli coddo olomozsonoz
-
@Ülkü evet hocam ilk denememdi . Kursa dersaneye gitmedim . Zaten kaynak olarak belirli kaynaklar var idari için ben hemen hemen hepsinden çalıştım murat yayınlarına ve Nohutçudan daha çok çalıştım ve kanun okudum bolca konu çalışması bittikten sonra tabi . Ve en önemlisi de çok dua ettim çünkü çok zorluydu ve tektim çevremde danışacağım hiç kimse yoktu ama çok şükür oldu Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
-
@bestof92 Allah razı olsun:)
-
@Hassaa tebrik ederim dostum. Cok sevindim gercekten.
Listeler yayimlanir diye dusunuyorum. Evvelki alimlarda bir kac gun icinde yayimlanirdi yine yayimlanir saniyorum.
-
@Hassaa hocam Allah muvaffak eylesin meslek hayatınızda başarılar
-
@Hassaa tebrik ederim .. sürekli konu ve kanun mu çalıştınız ? Soru çözümüne ne kadar zaman ayidiniz ? Biraz daha çalışma programınızı detaylarına bilir misiniz ?
-
@Hassaa Çok teşekkür ederim. Sizin için de hayırlı uğurlu olsun inşallah.
-
@paretowilfredo hocam .. idari yargı sınavı duyumu alırsanız bilgilendirmeyi unutmayın.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam
-
@Hassaa hocam valla detaylı çalışma programını bekliyorumm .. tekrar tekrar tebrik ederim.
-
@Suigeneris hocam tabiki konuları bitirdikten sonra çözümlü soru zellikle çıkmış bolca çözdüm sonra da kanun okudum okumakla kalmadım yazdım saat vremiyecrm çünkü fırsat buldukça çalıştım ama ortalama 6-7 saat çalıştım
-
@hoyratbeg amin kardeşim sağolasın . Darısı hepinizin başına inşallah
-
@Hassaa hocam çok sağol .. 100 soruda kaç dogrunuz vardı ?
-
@Hassaa çok sevindim hocam Allah utandırmasın. İnşallah en güzel şekilde yapacaksınız görevlerinizi. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
-
İdari 120kişi almışlar acaba idari hakim ihtiyacı mı yok ne düşünüyorsunuz bu konuda