24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam suskunlugunuz bizi umitsizlige sevk ediyor illa sizin bir duyumunuz olmustur.
-
@thyasbr aynen hocam pareto hocam bizi bıraktı ...
-
Arkadaslar ne dersiniz sizce bugün aciklanir mi Bir duyumu olan var mı
-
Arada pgm bakıyorum pek ümidim yok
-
@thyasbr Selamın aleyküm kardeşim unuttuğumdan değil estağfurullah ama bir iki haber saldım. Soruşturmaların devam ettiği söylenmişti en son ve az kaldığı. Artık yakın olduğunu düşünüyorum ama net bir bilgi alamadım Ankara'dan uzak kalınca biraz zor oluyor bu işler
-
@paretowilfredo hoşgeldin , nasılsın ?
Yıl sonu idari hakimlik icin bilgin var mı ?
Açılacağını Bekir Bozdağ duyurdu biliyoruz ?
Sınav kasım mı aralık mı olur sizce ?
300 kontenjan düşünüldüğü doğru mu? -
@paretowilfredo aleykumselam hocam. Avukatlarla birlikte mezun idaride aciklanir mi bu konuda bir bilgin var mi?
-
@thyasbr Bir arada açıklamayabilirler dostum çünkü eğitim için de nihayetinde akademide bir kapasite sorunu var. Parça parça açıklanarak sürecin ona göre yürütülmesi daha makul bakanlık açısından.
-
@Adrenalin Çok şükür koşturmaya devam dostum. Sizler de iyisiniz inşallah. Yılsonu Aralık daha akla yatkın teamülen bence. 300 rakamı kulağıma geldi ama daha çok erken duyumlar için bu konudaki
-
@paretowilfredo sukurler olsun . Araya hiçbir sınav sokmadan idariye odaklandim.
İnşallah sınav aralık olur ve sayı 300 olur. Bilirsinki 1 ay önce 220 hakim daha ihraç oldu. -
@paretowilfredo hocam sizin şahsi tahmininiz nedir peki aldığınız duyumlarlar birlestirince , cumaya yetisir mi dersiniz ?
-
@davetsiz 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
müjdemi isterim iibf ye olan kota kalkıyor hatta ilk uygulama bu alımda bile olabilir.bilginin kaynagı idari hakim arkadaşlar. 40 ı geçerse kazanan iibf li sayısı şaşırmayın
arkadaslar bu alım için değil fakat önümüzdeki alımlar için kota çok büyük bir ihtimal kalkıyor.bugün hakim arkadaş söyledi. hayırlı olur inş
-
@davetsiz nasılsın ....
Bir daha konuscam dedin ...
Sanırım bu sefer mujden gerçek oluyor . Çok mutlu ettin beni . Peki tam olarak ne dedi ? -
@davetsiz Bu bana da geldi ama kanun değişikliği şu süreçte nasıl yapılacak bu beni endişelendiriyor. Gerçi daha vakit çok bunun için ama çok ciddi iş yükü var şu an meclisin. O hal'i daha da dallandırmadan kanun değişiklikleri köklü biçimde yapılacak. O arada aradan çıkarılır inşallah.
-
@cfb_1907 Kardeşim Nisan sonuna bu işin biteceğini umuyorum. Zaten daha da gecikirse bir daha daha net bilgi için soruşturacağım. Normal seyrinde halen süreç soruşturma vs. aşamalarla beraber.
-
@paretowilfredo hazır burdasin şu soruyu da sorayım bari
Referandum maddelerinin 3 tanesi hariç diğerleri 2019 da yürürlüğe gireceğini biliyoruz.
Hakimlik sınavında ve diğer hukuk sınavları yeni başkanlık sistemine uyarlanmaz değil mi ?
Anayasal metnimiz hala parlamenter sisteme uyarlı çünkü. -
@Adrenalin Yürürlüğe girmeyen maddelerin sorulacağını sanmıyorum açıkçası. Kaldı ki bir geçici madde yüzünden istinaf mahkemelerini bile 2 hakimlik sınavında es geçti ösym bunu da aynı şekilde görmezden gelerek soru hazırlanır diye sanıyorum.
-
@Adrenalin 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@davetsiz nasılsın ....
Bir daha konuscam dedin ...
Sanırım bu sefer mujden gerçek oluyor . Çok mutlu ettin beni . Peki tam olarak ne dedi ?benim için sormuş, üstadı söylemiş ona da, yüzde doksan kaldırıyoruz demiş sorma başkan ben de çok sevindim.
@paretowilfredo yapmak istesinler yeter ki -
@davetsiz sen de bir başkanlığı hak ettin beeee
Sende yıl sonuna mı hazirlaniyodun yoksa mülakat sonucu mu bekliyordun. Kusura bakma -
@Adrenalin yıl sonu bunu çok az bir farkla kaçırmıştım.