24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
öncelikle hayırlı ramazanlar. Değerli dostlarım @paretowilfredo ve @Hassaa haftaya ile ilgili duyumunuz var mı(benim duyumumda degisiklik yok) inşallah pazartesi son bulur
-
@city-of-justice hayırlı Ramazan lar kardeşim . Yok yaa bende de değişiklik yok aynı daha doğrusu yeni bi bilgi almadım malesef.Paretto hocadan biz de bi haber bekliyoz var mı haber ?
-
@Hassaa benim içime öyle bir şey doğuyor ki sanki tarih tekrar tekerrür edecek 29'u 30'a bağlayan gece (salı gecesi) saat 2 gibi sahura yakın açıklanacak gibime geliyor
-
@cfb_1907 kardeşim bn daha çok işte yazlıyı nasıl geçerizi sormak istedim.Kaynak mı kurs mu önemli yada hangi kaynaklar alınmalı
-
Kaymakamlık açıklanmış cfb hocammm
-
@city-of-justice inşallah kardeşim inşallah artık hayırla gelsin ...
-
Kimse yok mu diyesim var çok sessiz oldu burası ...
-
@Hassaa icimize kapandik hocam.
-
@thyasbr hocam ben artık hissetmiyom resmen .. .sanki başkasının sonucunu takip ediyom...
-
Kaymakamlık açıklandı mı? Ne zaman
-
@Harun-Resid sabah 4 te
-
@Hassaa bizimkiler de öyle çılgınlık yapar mı? Vampir oldum zaten gece uyumuyorum kontrol ederim geceleri de
-
@Harun-Resid :)))yok zannetmiyom o şans ben de yok ama kazanalım hayırlısıyla da ben beklerim...
-
Bu hafta gelir mi ki acaba
-
@kelime9345 inşallah diyelim bekleyelim. Zaten başka da bir şey yapamıyoruz.
-
@paretowilfredo hocam bu hafta icin yeni bir duyum var mi?
-
Arkadaşlar Günaydın, cok buyuk bir ihtimal bu haftaiçi aciklanacakmis , galiba cuma açıklanır deniliyor
-
@can.mavi Mayis ayi icinde aciklanacak Haziran ayına kalmayacak denildi bana söylenen bu daha önce de yazdım diğer forumda. serifepamuk ile duyumum örtüşüyor en kötü ihtimal çarşamba bu iş biter ama benim tahminim bu gece sahurda bile gelme ihtimali yüksek.
-
@city-of-justice olabilir kardeşim, benim duyduğum ise bu hafta açıklanacak, hatta listeler şuan bakanlıkta filan da değilmiş, bakanlık işini bitirmiş ve farklı bir mercinin araştırmasından geçiyormuş ( en son kaymakamlıkta olduğu gibi). bu hafta açıklanacak denildi. ama bugün olur ama yarın bilemem
-
@can.mavi tamam kardeşim inşallah hayırlısı olur bizler için.