10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@saystowin bunu ben de merak ediyorum hocam, birçok hoca ikinci bir sinavin olacağını söyledi fakat bu, sayinin 110 olmasından önceydi. Şimdi acaba 110 olduğu için bu seneki ihtiyaç tamamlanacak mı diye düşünüyor insan.
-
@prcibasi hukuk kısmı berbat. Çıkmış soruları kopyalayıp koymuş ünlü hocaları ayrıca çıkmış soruları koyarken güncellemeye bile tenezzül etmemiş sorularda bakanlar kurulu geçiyor hâla
-
Hukuk kısmından bir soru paylaştım sorunun kalitesine bakarak kitabın kalitesini de anlayabilirsiniz, ben iade ettim umarım iadeyi kabul eder aldığım site 100 lirayı kimse kolay kazanmıyor parayı geçtim bizimle dalga geçiyorlar bu öğrenci nasıl olsa alacak bu kitabı 2011 kaymakamlık sınavı sorularını kopyala yapıştır. Hakkımı helal etmiyorum.
-
@ryu753, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hukuk kısmından bir soru paylaştım sorunun kalitesine bakarak kitabın kalitesini de anlayabilirsiniz, ben iade ettim umarım iadeyi kabul eder aldığım site 100 lirayı kimse kolay kazanmıyor parayı geçtim bizimle dalga geçiyorlar bu öğrenci nasıl olsa alacak bu kitabı 2011 kaymakamlık sınavı sorularını kopyala yapıştır. Hakkımı helal etmiyorum.
Gerçekten rezillik. Şimdi baktım da doğru cevap A olsa tamam ama doğru cevap E, yani A şıkkını doğru bilgi kabul ediyor. kabul edilebilir değil. Bundan hazırlanılmaz. Boşuna mı bu kadar insan hangi ayın baskısı hangi yılın baskısı diye kitap arıyor. ben de iade etmeye çalışacağım. Tarihi bitirdim ama umarım kabul ederler. Bu da kitabı alacak arkadaşlara uyarı olsun, kim bilir daha ne yanlışlar var içinde.
-
Herkese merhaba.Oncelikle sınavı ve mülakatı geçebilir isek şayet Istanbul gibi büyükşehirlerde görev yapabilme durumumuz var mı?
-
@kpsssss stajdan sonra 5. Ve 6. Derecedeki ilçelerde görev yaparsınız yaklaşık bir 4 5 yıl. Daha sonra 3 2 1 diye gider sizin istanbulda veya İzmirde ya da Ankarada görev yapabilecek hale gelmeniz 10 15 yılı bulur. Kısaca meslek taşra mesleği.
-
@ayraan Teşekkür ederim cevabınız için.
-
Cimer başvurusundan cevap alabilen var mı ?
-
@ilhannn00 maalesef
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Merhabalar, elinde 2020 soruları olup bana gönderebilen biri çıkar mı acaba?
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Merhabalar. Scopus İktisat Soru Bankası çözen var mı? Önerir misiniz?
-
Arkadaşlar bu Nürnberg sorusu vardı buna benzer konular ATEŞ insan haklarında var mı? O kadar ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşa çalışıyoruz adamlar Virginia yi Nürnberg i soruyor
-
@siyasals, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar bu Nürnberg sorusu vardı buna benzer konular ATEŞ insan haklarında var mı? O kadar ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşa çalışıyoruz adamlar Virginia yi Nürnberg i soruyor
Veya su kitapta var buna çalış bu iyi dediğiniz insan haklari
-
Arkadaşlar kaim makamı çözdüm şimdi de kas'ı aldım yeterli olur mu ne diyorsunuz
-
Arkadaşlar Kanunlardan eksiği olan varsa Akfo Yayınlarından çıkmış OPTİMUS LAW- 50 Kanun'da Türk İdare Hukuku Kitabına göz atsın tüm kanunlar sade bir şekilde anlatılmış. son düzlükte eksikleri tamamlamanıza yardımcı olabilir.
-
Forum neden bu kadar sessiz ? Geçen senelerde sınav dönemi foruma girip neler yazılıyor diye sürekli takip ederdim bu sene ileti sayısı oldukça düşük kaldı.
-
@yamanm telegram gruplarında herkes.
-
Ileti kaldirilmistir.