10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Dostlar 2 soru bankası arasında kaldım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi ? .
- Mülki kaymakamlık yakın eğitim
2.mulkiamir başkent kariyer
- Mülki kaymakamlık yakın eğitim
-
@semihylc mülki kaymakamlık soruları, kaimmakam 2300 ile benzer. diğeri daha mantıklı gibi.
-
@mülkiyeçeko Kaimmakam geçen sene almıştım . yiğit yılmaz diğer kitapta da yazar ondandır aynı olması diğer kitabı pek bilmiyorum bir arkadaş memnun kalmamış. Farklı önerisi olan varsa da yazabilir yoksa almamak en mantıklısı konuya devam ederiz.
-
@aytenka su an kurs anlamsiz olur yine de siz bilirsiniz cunku videolar uzun sürüyor zaman kısıtlı
-
@semihylc hocam benim kullandıkları kaimmakam 2300, kas, status. ana kitaplarım bunlar. Zaten zaman kısıtlı. Bunlar anca bitiyor
-
@mülkiyeçeko Hocam Status tan memnun musunuz ?
-
arkadaşlar naib insan hakları konu anlatımı kullanan var mı yorumlarsanız sevinirim arkadaşım hediye etti ama pek bilgim yok kitap hakkında
-
Arkadaşlar Zeynel Dinler, ceteris paribus, hysteris ve analiz arasında bu sınav özelinde bir sıralama yapacak olsanız nasıl bi sıralama yapardınız ? Sizce bu sınav için hangi kitap daha uygundur ?
-
Protokol soru bankasından memnun kalan oldu mu? Ya da konsensus çıkmış sorular, Yiğit yılmaz ve 1453 dışında soru kitabı önerebilecek olan varsa sevinirim.
-
Konsensus kullanıyorum ve çok memnunum
-
Protokol ve senatör kullanan var mı, nasıldır ?
-
konsensus bitti hocam o yüzden ismen saydım başka kaynakları öğrenebilmek için.
-
@ilhannn00 evet hocam memnunum, geçen sene de kullanmıştım, bu sene de kullanıyorum.
-
@ceterisparibusss kesinlikle status.
-
@fenerbahceli, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Protokol ve senatör kullanan var mı, nasıldır ?
Ben kullanıyorum hocam hıc bir yerde olmayan sorular var handikapı cozumlu degıl. Mevzuat da cok ıyı ılgılı kısımlar alınmıs gereksız yerler cıkarılmıs
-
@vuslat44 mevzuat kitabı çıkarmış yeni basım
-
@aytenka kurslar para tuzağı geçen sene almıstım video izlemekten soru çözmeye vaktim ve halim kalmıyordu
-
@hahamas, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Herkese merhaba. Atandigim icin uzun suredir bir kurum sinavina calismiyordum. Bilgileri iyice unutmuşum. Kaymakamlık kampini ve kas soru bankasini alip calismayi düşünüyorum. Fakat bu iktisat ve tarih icin yeterli degildir düşünüyorum. Sizden istegim iktisatta unuttuklarimi cabucak hatirlatabilecek bir konu anlatim kitabi ve soru bankasi hangileri olabilir acaba? Yardimci olursaniz gercekten cok sevinirim.
berkay cihan iktisat kitapları
-
@mülki_amir_22 kitabın ismi tam olarak nedir hocam?
-
@mülki_amir_22 kitabın ismi tam olarak nedir hocam?