9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kimden yardım istesek cevapsız bakanlığı arayıp rahatsız eden var mı?
-
Akşam 20:30 da maç olması nedeniyle etkinliği 19:30-20:30 arasındamı yapsak acaba katılım daha çok olur maça bakanlar (benim gibi ) çok sayıda twet atamayabilir
-
@lucass Hatta 18:30-20:30 arası yoğun bir etkinlik olsun
-
@lucass mantıklı 19.30 olsun
-
@kai-hitwatari topluca bakanlığı mı arasak ne yapsak
-
-
Afedersiniz kimsenin bir tarafına taktığı yok, bir bidon benzinle Sgk'nın önüne gidip kendimi yakıcam en sonunda
-
@krtalprn hani demiştin ya sen yanmazsan ben yanmazsam diye, bu gidişle gerçekten yanmak gerekicek galiba en sonunda
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari topluca bakanlığı mı arasak ne yapsak
Az önce taşra atama servisini aradım bu durumun bizimle alakası yok dediler.0312 207 84 43 nolu sınav hizmetleriyle görüşün dediler.Numarayı birkaç defa aradım ancak açan olmadı.
-
@luthor orasi acmiyorsa bakanlik ozel kalemini arayin bilgim yok derse memur danismanlara baglatin etkisi olacaktir
-
1 gun gecmeden saati değiştirdiniz.istikrar bunun neresinde?
-
@mağdurum katılımın çok olmasındaki istikrar saatteki istikrardan daha önemli hocam bence
-
@mağdurum farketmez yine saat ama etkin bir şekilde yazalım ve katılım çok olsun diye dedik bu günü pas geçelim demiyoruz yetkililerde sosyal medyayla ilgilenmez bu sürede onlarda maça bakarlar benim tahminim bu yönde derbi sonuçta bugün haricinde yine 21:00 da devam ederiz en yoğun baskı ve kişi sayısı hangi saatte olursa o zaman yüklenelim
-
@aliyar-bey o zaman her gun saat degisir bu gidise=)) amac ayni saaatte cok kayilim.demek ki ayni anda ikisi olmuyor
-
arkadaşlar maç izleyebiliyorlarsa bu yoğun dönemde emin olun ellerinde telefon bir göz twitterda olacaktır saat 21:00 iş yapıyor.ben her saat atmaya çalışıyorum ama 21:00 yani gece saatleri en uygunu
-
maç izleyebiliyorlarsa*** derken yetkililerden bahsediyorum aman :))
-
Tamamdır arkadaşlar sonuçta hepimiz daha iyi nasıl olur onun derdindeyiz benimki bir fikirdi o zaman değişiklik yok 21:00 da twitterdayız Allah ın izniyle
-
@luthor bende demiyorum hocam
-
@nonbisinidem iş o tarafa gidiyor hakikaten
-
@krtalprn birimiz yansak 1599'umuz kurtulur işin şakası tabiki.
Kafasına bim poşeti geçirip yakan çocuk vardı onu bulsak sgk poşeti falan yaksa güzel sükse yaparız En azından çocuk tecrübeliBu arada 11000. yorum.