9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol İnşallah hocam bunca zamandır gecikecek dedin yanılmadın bunda yanılmanı çok isterim :):)
-
@luthor Nisan olabilir diyordum hatırladın mı Gamlı baykuş gibi arkadaş bu nedir ya
-
@baumol Aman hocam gecikecek de ama iptal deme birde Sgk ile davalık olmayalım
-
@luthor Böyle bir ihtimal kesinlikle gündeme gelmiştir. Düşündüğümüz kadar yoğun bir kamuoyumuz yok. Bir de bu işe sevinenler olur. 100 küsür kişi başka yeri kazandı bu sefer kesin gelir diyerek. Biliyorum az çok akbaba tayfa takipte burayı.
-
Iptal edemezler 1600 kişi sgk'yı yıkarız.
Twitterdaki gibi katılım olmazsa birer kova birer bez yine sgk'yı yıkarız. -
@kai-hitwatari Allah korusun
-
@baumol diyelim ki iptal oldu. Bu sefer işe girmemiş olsam bile başvurmam sgkya. Çok ciddiyim. İşe girmeden böyleyse girince tam bir ömür törpüsüdür.
-
Mulkattan çıktığımda yaz yeni yeni bitiyordu, olur da ilk mülakatımı kazanırsam en geç mayıs gibi başlarım fazla işsiz kalmam diye hayellere dalmıştım. Bunun üzerine iki mevsim devirdik bahar kapıda ama en ufak umut yok icimde.
-
@baumol hocam bu ay için ümit var mı yoksa umutlar nisana mı kaldı ?
-
@genclerbirlikli Ciddi manada feragat etmeyi düşündüm. Dilekçe verip beni değerlendirme dışı tutun diyecektim. Sonra öğrendim ki böyle bir hakkım yokmuş
-
@krtalprn Umut bu sayfayı terkedeli yaklaşık 40 gün falan oldu. Artık keyfine yani. Anlarsın ya :))
-
@baumol keşke öyle bi şey olsaydı. Simdi senden öğrensem yarın gider verirdim dilekçeyi
-
@genclerbirlikli Bide ben daha beterine de girdim. İş müfettişliğinden de sonuç bekliyorum. O da artık bi 2.5 senede falan biter
-
@baumol güldüm hocam Allah affetsin
-
Valla 1 ay sonra tam 6 ay olacak. Bir nevi askerlik gibi yani. İzninizle ben burdaki arkadaşlara "devrem" diye hitap etmek istiyorum.
-
@baumol emekli olmadan açıklarlar onu inş
-
@baumol izne çıkmazsak 5 ay 10 gün kısa dönem. Bi kaç günümüz kaldı yani
-
@genclerbirlikli Vay be devrem Sen de benim bodymsin ona göre Arkadaşlar herkes bodysini seçsin sonra tartışma istemiyorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=lyv6phYPBzo
Bu şarkı beni şarj ediyor belki sizde de işe yarar. Biraz şu sıkıntılardan uzaklaşalım.
-
@kai-hitwatari Bu şarkıyı MSB ye armağan edelim mi