9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol eyvallah devrem/bodyim pareto reis de bölük komutanımız mı oluyor ne oluyor bu durumda
-
@baumol efsane tespit, bakanı da boş geçmeyelim
-
@genclerbirlikli @paretowilfredo Reise Mareşal ünvanı verelim bodycim. Ayrıca @Antimülakat üstadı da unutmayalım. Onun rütbesini de Pareto reis takdim etsin
-
Şarkıya bayıldım kurumu etiketlesek ne olur ki
-
@baumol yakışır @paretowilfredo reise
-
Arkadaşlar ben de sürekli müziği bırakıp geri dönen Adnan Şenses ve Teoman gibi oldum ama idare edin azıcık. Sgk kafamı biraz karıştırdı
-
Kurumumuzun kısa vadede 5000 denetim kadrosuyla kayıtdışı istihdamı en aza indirme hedefi herkesçe malumunuz. Şu an sayı 2200 - 2300 civarı ( Denetmen + yardımcılarla birlikte ).
Yahu bu kadar mucip ( görev emri ) varken yani özetle denetim kadrosuna takviye beklenirken adamlar hızlandırmak bir kenara dursun resmen açıklanmayan sınav yapmışlar (•) Biz 3,5 ayda perte çıkmıştık beklerken, empati kurulacak zamanı bile coktan geçtik. Ne diyelim RABBİM sabır versin arkadaşlar diyecek çok kelam yok vesselam ..
RABBİM hayırlara kapı açsın bu bekleyişlerinizi ️ -
Akşam akşam gülümsettiniz dostlar. Estağfurullah dostlar. Her şeyden evvel Tercihini Yap'ın fikir babası olan @Antimülakat kardeşime bu hakkı devretmek isterim. O bizi bir araya getiren bu fikrin aslî sahibidir. Biz bir nebze gerek ona gerek size yarenlik, dostluk edebildikse ne mutlu bize. İnşallah daha güzel günlerde de hep birlikte olalım.
-
@paretowilfredo hocam yarın iyi de olsa kötü de olsa haberlerinizi bekliyoruz hayırlı geceler
-
@halilhy İnşallah dostum. Öyle bir girip çıktın ki, çıkarken ışığı kapat diye seslenesim geldi.
-
@paretowilfredo hahah haklısınız psikolojiler alt üst mazur görün
-
@halilhy Estağfurullah dostum. Şaka ediyorum, maksat biraz yüzlerimiz gülsün. Yoksa zor geçiyor günler.
-
@paretowilfredo biliyorum hocam gerçek anlamda sabretmeyi öğretti bize bu süreç vardır bunda da bir hayır..
-
@krtalprn hocam açıkçası ben zamanla alakalı birşey bilmiyorum desem yeri bana zamanında söylenen şu kadar süre bekleme ama o söylenen sürenin de sonuna geldik benim bildiğim o zaman için bizim sonuçlarla alakalı henüz bakanlığın herhangi çalışmasının olmadığıydı artık bundan sonra her zaman açıklanabilme ihtimali var ben kendimce mart sonu gibi düşünüyorum veya en geç nisan başı ama o arkadaşın söylediğinin de olabilme ihtimali tabiki var ben elime net bir bilgi ulaştığında o bilgiyi sizlerle inşallah paylaşıcam ama sürecin sonuna geliyoruz artık :)))
-
@furkitofaso gece gece güldürdü
-
Geçiyor dostlarım, geçmez sanıyorsun ama .. Bitmiyor tabi biter mi?
Sonra başka bir kurum çıkıyor karşına çıkmaz diyorsun ama çıkıyor umutlanıyorsun daha mülakata girmem diyorsun ama giriyorsun... -
Anında retweet ederek iyi bir bürokrat adayı olduğumu da göstermiş oldum başkanımıza
-
@drago ilk ben reweet ettim sanki
-
@kalitetifmemur bu replik neredeydi hocam, söylemezsen sahaba kadar bunu düşünürüm ben şimdi
-
Arkadaşlar başkan başsağlığı tweeti attı altıba taziyelerinizin yanına bizim mülakatları da soran birşeyler yazsanız?