9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii mayısta gitmek için başvuru yaparsan nisan sonunda askere gidecegin yer belli olur. Bu kez tecil ettirmek istersen tek şansın var o da yüksek lisans ve o zaman da yüksek lisans kaydı bulma ihtimalin çok zor. Eğer askerlik yerin belli olduğu halde gitmezsen bakaya durumuna düşersin. Ve 400 veya 1200 lira para cezası ödersin ve Ağustos cebinde askere gidersin belkide yakalandığında gönderirler belli olmaz o. Diyeceğim şu ki askerlik biraz daha beklesin
-
@balans-etkisi Kardeşim gümrügün mülakatı da 6 ay sürmüstü en sonuncusu yanilmiyorsam değişen bişe yok yine bekleyiş
-
Mart sonu nisan basi ne ya. Cok ciddi bi etkinlik yapmamiz lazim
-
Ben bu grubu da anlamıyorum tweet atalım bir şeyler yapalım diyorsunuz tweet atan insan sayısı hep aynı 15 20 kişi. Hakkını sen aramazsan senden başka kim arayabilir ki ?! Baskı oldugunda yetkililerden cevap alınabiliyor sahte bir twitter adresi almak 10sn. Buradaki 10bin küsür yorumun kimseye faydası yok
-
Duyuru yayımlamış. 16 nisanda maaşlar için ihale yapilacak. Hangi bankanın vereceği konusunda. Yeni bankadan 15 mayısta ilk maaş çekilecek. Bu da dusunulerek tahmin yapılabilir
-
@brzezinski oda doğru o zaman en iyisi P3ten 85 ve yukarı alıp Bden merkeziden atanmak tabi tercih meselesi sonuçta A grubu alımları baya düştü 331 mhuy ilanı 450 il göç ilanı 1500-2000 guy ilanı arada 50-100 defterdarlık falan gelirdi 300-500 vmy şimdi ise eser yok ilanlardan bi guy bi sgk kalmış allah kolaylık versin gerçekten zor süreçler
-
Dernek başkanına biraz yüklensek iyi olacak ama kimsenin hali kalmamış anlaşılan.
-
Acaba telefon işgali yapsak mı yada ankarada bir arkadaş yine zahmet ederek bir gitse mi sgk ya? Birsey yapılmalı öyle değil mi yani böyle durmak zoruma gidiyor. Hiç birsey yapmak istememek ise daha zorunuza gitmiyor mu? O kadar yıldık ki...
-
@luthor dernek başkanına yüklenmek elimize ne getirecek şu süreçte tek yapılması gereken bakanlıktaki ilgili kişilere ithafen twit atmak zira sgk dan başkan dahil kimsenin etiketlenmesi bisey değiştirmeyecek.dernek başkanının vereceği cevabı söylüyorum kurumun duyurular kısmını takip ediniz .
-
@senozli5334 ben size katılıyorum hocam topluca cumhurbaşkanı, başbakan ve bb yardımcılarını etiketleyebiliriz ben daha önce çok etiketledim ama o kadr çok talep var ki benimkiler arada kaynadı ki çokluk olması lazım 1-2 kişiyle olacak iş değil
-
@sgkdenetmeniniz Dernek başkanı kurum başkanıyla görüşmüş hocam.Başkan ne dedi onu merak ediyoruz.Bana kalırsa bu saatten sonra kimi etiketlersek etiketleyelim sonuca etkisi olmayacak.Olsaydı zaten 136 gündür olurdu.
-
Kurum baskani gece gunduz caliisyoruz diyor bu kadar calismaya yerli otomobili coktan yapmistik alti ustü bir sinav yaptiniz neyin gecesi gundüzu.
-
SGDD İstanbul şube başkanı Burcu Şensoy maalesef süreciniz devam ediyor, biz tekrar hatırlatacağız demiş
-
@symaslan Allah razı olsun biz bilmiyorduk
-
@shady1 en iyi protesto şekli olur ama organize olalım herkesin haberi olsun kimse beğenmesin veya yorum atmasın
-
@hadinbahım öyleyse taş çatlasın 20 - 25 nisanda işbaşı yapılabilir en erken. çünkü mesela 10 nisanda işe başlayan biri maaşını 15 nisanda alacak. GVS + il tercih süresini 2 ay dersek. en erken 20 şubatta açıklanabilir. tabi bunlar uç noktalar ama hesap gösteriyor ki açıklanma sürecine girmiş bulunuyoruz.
-
İnsanın içinden neler demek geliyor da denmiyor işte
-
@sgkdenetmeniniz toplu eylem için de whatsapp grubu kurmalıyız. Aynı anda harekete geçmeliyiz. E devletten cbaşkanına en az 300 kişi aynı şikayeti de gönderebiliriz.
-
@nonbisinidem toplu eylem için de whatsapp grubu kurmalıyız. Aynı anda harekete geçmeliyiz. E devletten cbaşkanına en az 300 kişi aynı şikayeti de gönderebiliriz.
-
@umrcn iyi de o tüm sgk calisaarinin maaslarini aldığı bankayla olan anlasma olduğunu düşündüm ben yani bizi dogrudan ilgilendiren durum var mi