9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hocam bi arkadaş yazdı. Bi toplantı olmuş. Bu hafta %90 açıklanacak demişler. Başka bi gelişme yok.
-
@paretowilfredo üstad büyüksün herşey için sağol
-
@hagi Eyvallah hocam inşallah bekleyelim bakalım
-
@hagi yaa ben şimdi merak ederim kim yazdı ne yazdı :))bilen biri alıntılayabilir mi 10 sayfa hızlı geçiş yapacağım bulamazsam diye:D
-
@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
buldum :))
-
@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
Böyle bi bilgi geldi.
-
@paretowilfredo bir sorum daha olacak hocam kurum içinde bilgi edindiğiniz kişilere güveniniz nedir? Sonuçta yine siz de diğer arkadaşlarım da çok duyum aldı ama yanılttilar ya bizi malesef yine yanılma ihtimalimiz aklımdan gitmiyor bir türlü
-
-
@meçhulasker sırf bize laf söylemek için yazanlara yapmak istediğim
-
İyi ki 10 sf yokmuşum dedim bu nasıl bir girişmiş nasıl bir aşağılama !! hem bizi layık bulmayıp aşağılamış hem b grubunu ayrı aşağılamış hem de kendini "ben bilirkişiyim"şeklinde göstermiş ve daha söylenecek çok söz var ama gerekli cevaplar verilmiş!!! Neden peki gerçekten bir bilirkişi gelip ya bu gençlere yazık giden 6 aylarına ailelerine yazık demiyor derken @paretowilfredo peleriniyle gelmiş ortamın tozunu almış :)) teşekkürler ve diğer tüm cevaplar içime su serptiniz @mağdurum özellikle ;))
-
@mk5561 O yüzden ben de temkinliyim dostum dikkat edersen. Çok net bir şey olmadıkça ben de net konuşamıyorum.
-
sgk müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları muhtemelen yarın açıklanacakmış:)) gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
-
5 sayfa geçmiş açıklandı sandım da yine linç varmış.
-
@gök-kız şimdi baktım tur bindirmek diye buna mı diyorlardı!!Kıskanınca ne yapıyorduk ben kolumu ısırıp koltukta sallanırken buldum kendimi:/
-
@poisson Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
SGK Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı sonuçlarının ne zaman ilan edileceğini soran arkadaşlar, bu kadar sabırsız olmayın lütfen. Muhtemelen yarın açıklarız. Ama daha mülakat ve güvenlik soruşturması yapılacak. Onların sonuçlanmasını nasıl bekleyeceksiniz?başkan 9. promosyondan sonra temkinli davranıyo galiba
-
Mustafa Başkan baya interaktif.Güzel bir yöneticilik örneği gerçekten
-
@gök-kız inşallah mülakata girmeye hak kazanırsın
-
@meçhulasker sanki sınırdan kaybedecek gibiyim ama İnşallahh dediğin gibi olur :)) olursa mülakat sonucu beklerken beni yalnız bırakmayın:)))
-
@gök-kız Fazla beklemezsiniz ya gerçekten Mustafa Başkan baya ilgili. Takdir etmek lazım. Bekleseniz bile süreçten haberdar eder muhakkak. İnşallah hakkınızda ne hayırlısıysa o olur.
-
@meçhulasker ben duz memur fln degilim.ha dogru memurlarin yamuk olani da var o anlamda sorduysan o baska.ben bir universitede docentlik tezimi hazirliyorum.uzunca anlatmayacagim.olaylarda bireysel ve toplumsal alanlardaki psikolojik ve sosyolojik faktorleri irdeliyorum.ve sagolun bana cok faydali oldu bu forum.tezimde kesinlikle burdaki degerlendirmeme yer vericem.en azindan bana faydali oldunuz.birseyde dikkatinizi cekeyim.burada konustuklarinizin yuzde birini gercekte birbirinizle yuzyuze konusamazsiniz.insanlarin sorunu bu.sanal ortamlarda birseyler daha tatli geliyor.durum cok vahim. hadi hepinize basarilar.cok takmayin kafaniza.en kotu ihtimalle guymudur nedir ondan olursunuz.turkiyede maliyede guy ve gu kadar.(gu gelir uzmani demek sizin tabirinizle.) normal memur yok.vergi dairelerine gidin herkes uzmandir veya yardimci.eger ki havali ,sanki maliye muduru havalarinda bir bayan varsa kesin guydur zaten.allah isimizi dusurmesin onlara.siz sgk denetmeni olursaniz kucuk daglari ben yarattim havalarina girmeyn.sadece vatan icin,devlet icin calisin.isinizi duzgun yapin.ama hepiniz ilerde bugunleri unutacak,meslege girdikten iki uc yil sonra sikayet etmeye baslayacaksiniz cok calisiyoruz diye..isten yoruldugunuzda bunaldiginda bugunku zor zamanlarinizi hatirlayip sukretmeniz dilegiyle..Allah yardimciniz olsun.benim burada isim bitti.selamlar..