TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4026248
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hagi @luthor Son düzenleyen:

@luthor hocam bi arkadaş yazdı. Bi toplantı olmuş. Bu hafta %90 açıklanacak demişler. Başka bi gelişme yok.

Ye’s öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
      Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun!

L P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • nonbisinidem
        nonbisinidem @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstad büyüksün herşey için sağol 😃

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
        Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          luthor @hagi Son düzenleyen:

@hagi Eyvallah hocam inşallah bekleyelim bakalım

• P
            poisson @hagi Son düzenleyen:

@hagi yaa ben şimdi merak ederim kim yazdı ne yazdı :))bilen biri alıntılayabilir mi 10 sayfa hızlı geçiş yapacağım bulamazsam diye:D

• P
              poisson @hope Son düzenleyen:

@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun

buldum :))

• H
                hagi @hope Son düzenleyen:

@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun

Böyle bi bilgi geldi.

Ye’s öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
                Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • M
                  mk5561 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo bir sorum daha olacak hocam kurum içinde bilgi edindiğiniz kişilere güveniniz nedir? Sonuçta yine siz de diğer arkadaşlarım da çok duyum aldı ama yanılttilar ya bizi malesef yine yanılma ihtimalimiz aklımdan gitmiyor bir türlü 🙁

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    meçhulasker Son düzenleyen:

sırf bize laf söylemek için yazanlara yapmak istediğim :)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • M
                      meçhulasker @meçhulasker Son düzenleyen:

@meçhulasker sırf bize laf söylemek için yazanlara yapmak istediğim 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • P
                        poisson Son düzenleyen:

İyi ki 10 sf yokmuşum dedim bu nasıl bir girişmiş nasıl bir aşağılama !! hem bizi layık bulmayıp aşağılamış hem b grubunu ayrı aşağılamış hem de kendini "ben bilirkişiyim"şeklinde göstermiş ve daha söylenecek çok söz var ama gerekli cevaplar verilmiş!!! Neden peki gerçekten bir bilirkişi gelip ya bu gençlere yazık giden 6 aylarına ailelerine yazık demiyor derken @paretowilfredo peleriniyle gelmiş ortamın tozunu almış :)) teşekkürler ve diğer tüm cevaplar içime su serptiniz @mağdurum özellikle ;))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                        • P
                          paretowilfredo @mk5561 Son düzenleyen:

@mk5561 O yüzden ben de temkinliyim dostum dikkat edersen. Çok net bir şey olmadıkça ben de net konuşamıyorum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                          ...

...her dem taze doğarız,
                          bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

• Gök Kız
                            Gök Kız Son düzenleyen:

sgk müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları muhtemelen yarın açıklanacakmış:)) gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)

P M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Z
                              Zamazenta Son düzenleyen:

5 sayfa geçmiş açıklandı sandım da yine linç varmış.

• P
                                poisson @Gök Kız Son düzenleyen:

@gök-kız şimdi baktım tur bindirmek diye buna mı diyorlardı!!Kıskanınca ne yapıyorduk ben kolumu ısırıp koltukta sallanırken buldum kendimi:/

Gök Kız 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Gök Kız
                                  Gök Kız @poisson Son düzenleyen:

@poisson Mustafa APAYDIN
                                  ‏

@mustafaapaydin5
                                  11 dk.11 dakika önce
                                  Daha fazla
                                  SGK Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı sonuçlarının ne zaman ilan edileceğini soran arkadaşlar, bu kadar sabırsız olmayın lütfen. Muhtemelen yarın açıklarız. Ama daha mülakat ve güvenlik soruşturması yapılacak. Onların sonuçlanmasını nasıl bekleyeceksiniz? 🙂

başkan 9. promosyondan sonra temkinli davranıyo galiba 🙂

• Inflexible
                                    Inflexible Son düzenleyen:

Mustafa Başkan baya interaktif.Güzel bir yöneticilik örneği gerçekten

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                    • M
                                      meçhulasker @Gök Kız Son düzenleyen:

@gök-kız inşallah mülakata girmeye hak kazanırsın 🙂

Gök Kız 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Gök Kız
                                        Gök Kız @meçhulasker Son düzenleyen:

@meçhulasker sanki sınırdan kaybedecek gibiyim ama İnşallahh dediğin gibi olur :)) olursa mülakat sonucu beklerken beni yalnız bırakmayın:)))

22121121 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • 22121121
                                          22121121 @Gök Kız Son düzenleyen:

@gök-kız Fazla beklemezsiniz ya gerçekten Mustafa Başkan baya ilgili. Takdir etmek lazım. Bekleseniz bile süreçten haberdar eder muhakkak. İnşallah hakkınızda ne hayırlısıysa o olur.

Gök Kız 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • K
                                            kelepce07 Yasaklı @meçhulasker Son düzenleyen:

@meçhulasker ben duz memur fln degilim.ha dogru memurlarin yamuk olani da var 😎 o anlamda sorduysan o baska.ben bir universitede docentlik tezimi hazirliyorum.uzunca anlatmayacagim.olaylarda bireysel ve toplumsal alanlardaki psikolojik ve sosyolojik faktorleri irdeliyorum.ve sagolun bana cok faydali oldu bu forum.tezimde kesinlikle burdaki degerlendirmeme yer vericem.en azindan bana faydali oldunuz.birseyde dikkatinizi cekeyim.burada konustuklarinizin yuzde birini gercekte birbirinizle yuzyuze konusamazsiniz.insanlarin sorunu bu.sanal ortamlarda birseyler daha tatli geliyor.durum cok vahim. hadi hepinize basarilar.cok takmayin kafaniza.en kotu ihtimalle guymudur nedir ondan olursunuz.turkiyede maliyede guy ve gu kadar.(gu gelir uzmani demek sizin tabirinizle.) normal memur yok.vergi dairelerine gidin herkes uzmandir veya yardimci.eger ki havali ,sanki maliye muduru havalarinda bir bayan varsa kesin guydur zaten.allah isimizi dusurmesin onlara.siz sgk denetmeni olursaniz kucuk daglari ben yarattim havalarina girmeyn.sadece vatan icin,devlet icin calisin.isinizi duzgun yapin.ama hepiniz ilerde bugunleri unutacak,meslege girdikten iki uc yil sonra sikayet etmeye baslayacaksiniz cok calisiyoruz diye..isten yoruldugunuzda bunaldiginda bugunku zor zamanlarinizi hatirlayip sukretmeniz dilegiyle..Allah yardimciniz olsun.benim burada isim bitti.selamlar..

mağdurum Gök Kız M B Kai Hitwatari 7 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 844
                                            • 845
                                            • 846
                                            • 847
                                            • 848
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 846 / 1054
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti