9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson mulakata askerde girdim bunla birlikte Guya, guya atandim. 3 sene sürdü maceram benimde. Izmirde çalışıyorum. Ara ara bakıyorum buralara.
-
@poisson orası doğru tabi. Sağol buarada
-
yalnız aralarda çok acayip mesajlar okuyorum egzama soran var böyle teknik problemler geçiyor sanki herkes kravatlı etekli aralarda kostümlü karikatürler görüyor gibiyim
-
@pawnex aynen hocam bende onlardan arıyorum
-
her seyi yorumlar kendimize yorar olduk, bize tv programı yapsınlar:)
-
@williamniskanen A aaa aynı yerde miyiz hem dee ;)) e sizin olmuş bitmiş atanmalara askerlik derken :)))
-
1 saat içinde olmazsa büyük hayal kırıklığı
-
@krtalprn sistemde güncelleme yaptıkları için olabilir, şuanda müfettişlik sonucu yayınlandı ona girmeyenlerde böyle yazıyor olabilir vs.
Bana iki sonuçta aynı vakitte denk gelince bununla ilgili bir düzenleme yaptıkları için geliyor yani bir nevi sistemde bir düzenleme yaptılar
-
Sistemde dolandıkları kesin
-
@tgc9 hocam saat 17.00 ı zaten geçti. 00.00 kadar yolu var artık
-
Is bolumu yapalim biri twitterdan msb'yi kollasin biri sgknin sitesini biri e devleti. Hepimiz burada bekliyoruz. Aciklaninca haberimiz olmacak diye korkuyorum
-
@williamniskanen askerligi kibrista mi yapmistiniz hocam?
-
@black düzenleme yapmaktan bize sıra gelmiyor
-
@aliyar-bey kardeşim mülakatın nasıldı?Buralar az önce karıştı çok şükür duruldu.
-
@kai-hitwatari AHAHAHAHAHAH ya işte o zaman kazanırsak da yakarlar :)) Bunlardan bir halt olmaz açıkladık hala soruyorlar derler:)))
-
@poisson yaklasik 100 sayfa gerilerde kaldi o iki uc arkadas vardi teshis kondu diyen biseyler soracaktim (=
-
@meçhulasker demeyin öyle hocam, lütfen açıklansın. sanki bizim elimizde de:))
-
@tgc9 işte bu sınav sonucu açıklanacağı için ona yönelik bir düzenleme olabilir. Normalde bir önceki sonuçlar silinip öyle yeni sonuçlar giriliyordu 8. pro sonuçları bir sonra silinmişti ama şimdi müfettişlik sonuçları yeni girildi onu silemezler
-
@ezekiel-hghar :))) normal bu gündemde arada kaynaması ama geçmiş olsun bu arada
-
@poisson askerde atandim