9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@arnolt pazartesi ve salı vardı bu hafta sadece dağıtım. son güle kaldı kardeşim snnki. inşallah yetişir
-
@uçanizmirli son gün kurumda birileri olucak mı acaba
-
@arnolt tatil 4 eylülde bitiyo mesai 5 eylülde başlıyo yani olur elbet
-
Arkadaşlar başvuru formunu alabileceğimiz adreste tüm bilgiler doğru olmasına rağmen neden sürekli hata veriyor..Başvuru formunu indirmenin başka bir yolu var mı?
-
@Del-Piero insan kaynaklarını arayın açan olursa mail olarak yollayabilirler belki.
-
Arkadaşlar ben belgeleri gönderdim ulaşmış fakat sıkıntılı bir zamanda gönderdiğim için başvuru belgesini imzalamayı atlamışım problem olur mu sizce? Yoksa bi imza için ayın 5 inde ankaraya gidicem
-
@eeyynn hocam işin en önemli kısmı imza zaten belgede çok gizli bulunmaz şeyler yok
-
@eeyynn 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar ben belgeleri gönderdim ulaşmış fakat sıkıntılı bir zamanda gönderdiğim için başvuru belgesini imzalamayı atlamışım problem olur mu sizce? Yoksa bi imza için ayın 5 inde ankaraya gidicem
En önemli mevzu es geçilmiş heyecandan olur böyle ama maalesef Ankara'ya gitme durumu söz konusu öbür türlü evrakların postada gecikmesi anlamına gelir ki gereksiz risk adrenalin yaşarsın.
Bizzat kurumda çalışan biri olarak; Emeklilik Talebinde bulunan vatandaşın Kars'tan posta yoluyla göndermiş olduğu tahsis talebinde imza kısmı boş olduğu için tekrardan talep ettik . Bu mevzudan pay biçebilirsin ️
Yarın ilk işin kurumun sınav hizmetleri birimini arayıp imza kısmının teyidini alman gerek ve unutmadan yarın mesai yarım gün. -
@eeyynn Hocam bende unuttum imzayi kurumu aradim mulakata gelince ayarsin dediler. ama @FameFabre nin yazisini okuyunca şüphe etmeye başladım.
-
@knock çok kötü bir zamanda aklıma geldi imzayı atmadığım.Yarın arasam olur deselerde @FameFabre yazdıktan sonra benim de kuşku kalacak içimde.Yeni belgede yarın kargo şirketleri kapalı olduğundan gönderemiycem.Ama mantıken benim mülakata geleceğim kesin ki ben bu belgeleri gönderiyorum orada mülakat günü imzalayabilmem ve bunu sıkıntı yapmamaları gerek.
-
@eeyynn hocam yarin ararsaniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@knock malum bayram tatili başladığından pek umudum yok telefona cevap vereceklerinden ama birşey öğrenirsem mutlaka buraya yazarım.
-
işe başlayan bi denetmen yardımcısı 9/1 inden mi yoksa 7/2 sinden mi başlıyo mülakat notlarında farklı farklı yazmış ben 9/1 i diye biliyodum
-
@eeyynn 0312 207 78 39 bu nunarayi arayabikirsin gelen evrak birimi
-
9/1 başlar lisede hazırlık sınıfı okuduysa 9/2
Yüksek lisans vb. Başka şeyler de varsa derece kademe değişir. -
@conmaynard Teşekkür ederim çeşitli denemeler sonucunda halledebildim:)
-
@arzegrisi dün aradım açan olmadı ben de işi şansa bırakmayayım diyerek ayın 5 inde Ankara' ya bilet aldım artık
-
evraklarımı henüz teslim edemedim, salı günü diplomayı onaylatmadan yollasam yetişir mi, nasıl yollamalı? diplomayı onaylatmamak gecersiz basvuru olur mu ? (ist-ank).iyi bayramlar
-
@ekon onaylatmazsaniz geçersiz olur tabi ki
-
Postayla gönderirsen aynı gün Kuruma ulaşmazsa ne yapacaksın. Başvurunun son günü ve posta kaynaklı gecikme dikkate alınmayacaktır bilgin olsun